Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Κορυφαίοι που εισαχθήκανε πρώτοι των πρώτων στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2016 από το Βαλτινό



Η υψηλή βαθμολογία αποτελεί επιβράβευση για τους κόπους και την κούραση των μαθητών. Η κατάκτηση της κορυφής δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια, στερήσεις και δυσκολίες.
Για πολλούς αποφοίτους όμως το όνειρο έγινε πραγματικότητα και είδαν στην πράξη τους καρπούς των προσπαθειών τους.
Δύο αριστούχοι των Τρικάλων που κατέκτησαν την κορυφή Πανελλαδικά και βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στις λίστες των σχολών και των τμημάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης έλκουν την καταγωγή τους από το Βαλτινό και είναι:


Η Βασιλική Σταυρέκα του Κων/νου, 4η Ιατρικό ΣΣΑΣ Θεσσαλονίκης
Ο στόχος επετεύχθη για την Βασιλική Σταυρέκα, από το ΓΕΛ Βαλτινού. Το όνειρο για την ίδια έγινε πραγματικότητα μιας και εισήχθη στην Ιατρική ΣΣΑΣ της Θεσσαλονίκης. Τέταρτη πανελλαδικά κατά σειρά η Βασιλική πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς η στρατιωτική Ιατρική για την ίδια ήταν στόχος ετών. Και τα κατάφερε με τον καλύτερο τρόπο γεμίζοντας χαρά στην ίδια και τους γονείς της.


Ο Κωνσταντίνος Ζωγράφος του Γεωργίου και της Ευαγγελίας Αγγελοπούλου, 2ος Κτηνιατρικής Καρδίτσας
Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στην Κτηνιατρική Σχολή της Καρδίτσας εισήχθη ο Κωνσταντίνος Ζωγράφος,  μαθητής του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων. Ιδιαίτερα χαρούμενος  ο 18χρονος Κωνσταντίνος μιας και εισήχθη 2ος κατά σειρά στην σχολή σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στους πρωτεύσαντες, αλλά και σε όλους τους εισαχθέντες, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ίδιους, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Ταυτοχρόνως, όσοι δεν εισήλθαν σε κάποια σχολή, γνωρίζουν ήδη ότι η ζωή χρειάζεται συνεχή αγώνα και προσπάθεια, χωρίς ηττοπάθεια, παρά μόνο με δύναμη και μαχητικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

επικοινωνιστε μαζι μας