Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Επιτυχημένη η πορεία της αντιδημάρχου κας. Ελένης Πούλιου



Την σκυτάλη στον κ. Χρήστο Μπούρα θα δώσει σε λίγες μέρες η αντιδήμαρχος Β τομέα (Καλλιδένδρου) του Δήμου Τρικκαίων κα. Ελένη Πούλιου. Η αντιδήμαρχος Β τομέα του Δήμου Τρικαίων θα εκτελεί καθήκοντα μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, δίνοντας στη συνέχεια την σκυτάλη στον κ. Χρήστο Μπούρα, στον οποίο ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου ανέθεσε το χαρτοφυλάκιο της συγκεκριμένης αντιδημαρχίας.
Η κα. Ελένη Πούλιου, ολοκληρώνει τη θητεία της, διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία στην συγκεκριμένη αντιδημαρχία. Κι αυτό είναι κοινά παραδεκτό από το σύνολο των δημοτών των χωριών του Β’ Τομέα, οι οποίοι αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις για το σύνολο του έργου της.
Κατά τη περίοδο της θητείας της, έχει ανταπεξέλθει με επιτυχία στα καθήκοντά της καθώς την χαρακτήρισε η αγωνιστικότητα, η συνεργασία, η προθυμία και το ενδιαφέρον της για τα προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, της περιοχής και η άμεση παρέμβαση και εξεύρεση λύσεών τους.
Η ίδια διαχειρίστηκε υποδειγματικά, δύσκολες και πρωτόγνωρες για την περιοχή μας περιπτώσεις, όπως την αναχαίτιση της ρυπογόνου επένδυσης με βιορευστά, στο Βαλτινό,  την πλημμύρα του Σεπτέμβρη του 2016, αλλά και τις χιονοπτώσεις του Ιανουαρίου 2017, δίνοντας λύση σε μικρά και μεγάλα προβλήματα.
Η κα. Ελένη Πούλιου είναι πλέον καταξιωμένη και ταυτισμένη με τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αυτό το αποδεικνύει η πορεία της και η μακροχρόνια ενασχόλησή της με τα κοινά.
Γνωρίζει να πετυχαίνει πάντα το στόχο της και δηλώνει παρούσα πλέον ως απλός στρατιώτης της παράταξης του κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

επικοινωνιστε μαζι μας