Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Έχασε με σκορ 3 -2 ο Α.Ο. Βαλτινού



Έχασε με σκορ 3 -2 το Βαλτινό, από την ομάδα των Μετεώρων, το Σάββατο10 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α ερασιτεχνικής κατηγορίας.
Η ομάδα του Α.Ο. Βαλτινού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μεγάλο ενθουσιασμό και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, πετυχαίνοντας δύο γκόλ και έχοντας δυνάμεις, αλλά στην επανάληψη τα Μετέωρα γύρισαν το ματς από 0-2 και το πήραν τελικά με 3-2 επί του Βαλτινού.
Έτσι οι Καλαμπακιώτες κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα φτάνοντας μαζί με την ισοπαλία στο Γενέσι τους 4 βαθμούς, ενώ το Βαλτινό παρέμεινε στους 3 βαθμούς.
Τα γκολ για την ομάδα του Βαλτινού σημείωσαν με πέναλτι ο Ρούκας και ο Κ. Ψαρράς. Ενώ των Μετεώρων τα γκολ σημείωσαν ο Γιάννης Ράπας (2) και ένα ο Στέλιος Τσιαντούλας.
Το Βαλτινό στην εκπνοή του αγώνα θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση αλλά ο Ρούκας δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από μοναδική θέση.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Αρετόπουλος έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Τσίκαρη των Μετεώρων αλλά και στον ποδοσφαιριστή του Βαλτινού Περνέζα, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα αφού έληξε το παιχνίδι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βαλτινό: Λιάκος, Τρίμμης, Σταμούλης, Ντακούλας, Τσερέπης, Ρούκας (83΄Περνέζα), Τσιγάρας, Αντωνίου, Ψαρας (67΄Καζαντζίδης), Μάμαλης, Ρουκας Β.
ΑΣ Μετέωρα: Παπανικολάου (λ.τ 33΄Μπομπολας), Γιάννης, Τσιαντούλας, Μπαλογιάννης, Νικολάου, Τσίκαρης, Παπαγεωργόπουλος, Παπανικολάου Γ. (Μανώλης), Κουβελάς, Νταλούκας, Ράπας (87΄Μπαούτης)


επικοινωνιστε μαζι μας