Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Βελτιώνεται ο δρόμος Φωτάδας - Διαλεχτού



Στη βελτίωση του δρόμου Φωτάδας – Διαλεχτού προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ένα σημαντικό και πάγιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Συγκεκριμένα, βελτιώνεται η ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων μετά την έγκριση δημοπράτησης από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό του έργου «Βελτίωση - ασφαλτόστρωση δρόμου Φωτάδα-Διαλεχτό», προϋπολογισμού 150.000 ευρώ με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.
Όπως ανέφερε ο κ. Κ. Αγοραστός: «Με τις παρεμβάσεις αυτές βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  Π.Ε. Τρικάλων  και την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων. Πρόκειται για συντηρήσεις απολύτως απαραίτητες για την μείωση της επικινδυνότητας  και για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των πολιτών. Με τις ενέργειές μας αυτές ωφελούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής, καθώς και οι χρήστες του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου γενικότερα».
Με  την  παρούσα  εργολαβία  προβλέπονται εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης τμήματος της οδού από  Φωτάδα προς Διαλεκτό μήκους 900m περίπου. Θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικών, τεχνικών,  οδοστρωσίας, ασφαλτικών και σήμανσης. Η αρχή του έργου είναι το πέρας του υπάρχοντος ασφαλτοτάπητα.  Συγκεκριμένα θα γίνουν οι παρακάτω εργασίες:
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ
Θα γίνουν εκσκαφές για εξυγίανση του εδάφους ,όπου αυτό κριθεί απαραίτητο και θα κατασκευαστεί επίχωμα από αμμοχάλικο ποταμού σε μήκος περίπου 900μ. μέσου πάχους 0,35cm

επικοινωνιστε μαζι μας