Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Δήλωση του Δημήτρη Τσιγάρα για το εκλογικό αποτέλεσμα στην κοινότητα Βαλτινού


Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα των κοινοτικών εκλογών για την κοινότητα Βαλτινού, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ψηφοφόρους, όσοι τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας «Ορίζοντας ευτοπίας», κατανοώντας και όλους εκείνους που για τους δικούς τους λόγους έκαναν μια άλλη επιλογή.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και υποψηφίους του συνδυασμού «Ορίζοντας ευτοπίας», Κώστα Αγγελή, Χριστίνα Βότσιου, Δημήτρη Καραθανάση, Νίκο Κατσιούλη, Βάια Μπαντόλια, Κώστα Πέτρου, και Αγαθή Πινακούλια- Παπακώστα για τον αξιοπρεπή και έντιμο αγώνα που δώσαμε.  
Προσωπικά, πιστεύω πως, ο συνδυασμός, «Ορίζοντας ευτοπίας», αποτελούσε την καλύτερη πρόταση για την εκπροσώπηση, την προοπτική και το μέλλον του χωριού μας. Όμως η πλειοψηφία των κατοίκων, έκανε τη δική της επιλογή, την οποία σεβόμαστε και αποδεχόμαστε απολύτως όλοι. 
Εύχομαι αυτή η επιλογή να αποδειχθεί η καλύτερη για τον τόπο μας.
Συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες, στον Πρόεδρο της κοινότητας Βαλτινού, Δημήτρη Σταμούλη και τους κοινοτικούς συμβούλους που απαρτίζουν το κοινοτικό συμβούλιο.

επικοινωνιστε μαζι μας