Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Το Βαλτινό επισκέφθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη, και Χρήστος Σιμορέλης.



Επίσκεψη στο Βαλτινό πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή 5-10-2018, στο Βαλτινό, αποτελούμενο από τους βουλευτές Σάκη Παπαδόπουλο, Παναγιώτα Δριτσέλη, Χρήστο Σιμορέλη και στελέχη του Σύριζα. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή κατοίκων της περιοχής, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έκαναν μια ενημέρωση σχετικά με την προσπάθεια που καταβάλει η Κυβέρνηση, κάτω από τη συνεχή επιτήρηση των δανειστών, να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς επιπτώσεις της κρίσης στην κοινωνία και κυρίως στα ασθενέστερα τμήματα αυτής. 


Αναλυτικά αναφέρθηκαν και στον σχεδιασμό της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας μετά την έξοδο από τα μνημόνια, που θα οδηγήσει τη χώρα στην οικονομική και πολιτική της αυτοτέλεια. Οι συμμετέχοντες πολίτες έθεσαν τα προβλήματα της περιοχής και κυρίως εκείνα που αφορούν την αγροκτηνοτροφική τους απασχόληση. 


Μέσα από έναν ενδιαφέρον διάλογο που είχε παλμό, δόθηκαν οι απαιτούμενες εξηγήσεις και απαντήσεις. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τα προβλήματα που απασχολούν τους γεωργούς και κτηνοτρόφους, καθότι το Βαλτινό είναι μια κατ’ εξοχήν αγροκτηνοτροφική περιοχή, υποστηρίζοντας ότι η στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής αποτέλεσε πρώτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης.

επικοινωνιστε μαζι μας