Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Η σοφία της φύσης

Ο Νόμος της Φύσης λέει: Σκότωνε ΜΟΝΟ όταν πεινάς.


"Τρία αδέρφια cheetahs ζούσαν μαζί, από τότε που άφησαν τη μητέρα τους, σε ηλικία περίπου 18 μηνών. Ένα πρωινό που τα είδε, ο φωτογράφος Michel Denis-Huot, που τράβηξε αυτές τις  υπέροχες φωτογραφίες, σε σαφάρι στην Κένυα, φάνηκαν να μην είναι πεινασμένα, και έτρεχαν, παίζοντας μεταξύ τους.


Κάποια στιγμή, συνάντησαν ένα γκρουπ από impala, τα οποία φοβισμένα απομακρύνθηκαν τρέχοντας. Αλλά ένα μικρό δεν ήταν αρκετά γρήγορο, και τα τρία αδέρφια το έπιασαν εύκολα".


Ακολούθησαν αυτές οι εκπληκτικές σκηνές!!!

Βαλτσινιώτικες θυμοσοφίες


Βία είναι:

«Βία είναι να ξυπνάς από το χάραμα, να δουλεύεις 10 με 12 ώρες για 700 ευρώ και να μην τολμάς να πεις κουβέντα γιατί ξέρεις ότι 100 βιογραφικά περιμένουν στο γραφείο του αφεντικού σου».
«Βία είναι να είσαι άνεργος, να ψάχνεις ένα χρόνο για δουλειά και να μην σε προσλαμβάνει κανείς γιατί είσαι πάνω από τα σαράντα».
«Βία είναι να λες στα παιδιά σου ότι δεν τα πας στην θάλασσα γιατί η βενζίνη άγγιξε το 1.75 και πρέπει να κάνεις περικοπές».
«Βία είναι κλείνεις ραντεβού στο ΙΚΑ για μετά από δύο μήνες και όταν πηγαίνεις ο γιατρός να είναι απών».
«Βία είναι να μην τολμάς να γυρίσεις μόνος στο σπίτι μετά τις 9».
«Βία είναι να είσαι 18 χρονών, να έχεις υποστεί του κόσμου τις μεταρρυθμίσεις, να έχεις φτύσει αίμα για να μπεις σε μια σχολή και να βγαίνεις και άνεργος και αμόρφωτος».
«Βία είναι να είσαι 45 χρονών, να δουλεύεις και να πληρώνεις μια ζωή και να καταντήσεις να ζεις από την σύνταξη των γονιών».
«Βία είναι να σε ληστεύουν για τρίτη φορά και το όργανο της τάξεως να σου λέει μην ελπίζεται πολλά, αφού δεν ήσασταν μέσα πάλι καλά να λέτε».
«Βία είναι να πληρώνεις 3 ευρώ διόδια για να διανύσεις μια απόσταση 100 χιλ και ταυτόχρονα να κάνεις τάμα στον Άγιο Χριστόφορο να φθάσεις ζωντανός».
«Βία είναι να ζεις την κάθε μέρα σαν τελευταία. Όχι για να την ζήσεις στο έπακρο αλλά επειδή απλά δεν ξέρεις τι θα υπάρχει αύριο και δεν έχεις λεφτά για μεθαύριο».

επικοινωνιστε μαζι μας