Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Η επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Τρικκαίων, Κώστα Κρεμμύδα στο Βαλτινό



Στο Βαλτινό βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Κώστας Κρεμμύδας, όπου περιόδευσε στα χωριά της Δ.Ε. Καλλιδένδρου συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και το επιτελείο του.
Η περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου ξεκίνησε κατά σειρά από την Κάτω Ελατη, στη συνέχεια επισκέφτηκε την Φωτάδα, εκκλησιάστηκε στο Δενδροχώρι και κατέληξε στο Βαλτινό, στο καφενείο του Μάμαλη, όπου σε ένα ιδιαίτερα πολυπληθές κοινό και ευχάριστο κλίμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος έτυχε θερμής υποδοχής.


Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος, αναλύοντας το πρόγραμμά του αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής και στις προτεινόμενες λύσεις θέτοντας επί τάπητος τις δικές του σκέψεις και τους δικούς του στόχους για τον Δήμο Τρικκαίων. Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κρεμμύδας αναφέρθηκε επίσης, και στην δημιουργία άτυπου οργάνου, τη Σύναξης των Προέδρων Κοινοτήτων, για τον συντονισμό, την εύρυθμη λειτουργία και την ομαλή συνεργασία μεταξύ τους.


Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση με τους κατοίκους γύρω από τα ιδιαίτερα προβλήματά τους και δόθηκαν οι υποσχέσεις πως «μέσα από την οργάνωση και τον αγώνα θα διεκδικηθούν αυτά που χρειάζονται για μια αξιοπρεπή ζωή».



επικοινωνιστε μαζι μας