Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Γιώργος Τσιγάρας: Από τα 15… στα γήπεδα




Στη στήλη, (Ο φιλοξενούμενος της «Ε»), με τίτλο «Από τα 15… στα γήπεδα» φιλοξένησε στο χθεσινό φύλλο (23 - 6 - 2010) της εφημερίδας «Έρευνα», ο Κώστας Τσέκλημας, τον συγχωριανό μας κ. Γιώργο Τσιγάρα.
Η Εφημερίδα τον φιλοξένησε με την ιδιότητα του υπεύθυνου ασφαλείας του Α.Ο Τρίκαλα και όπως αναφέρει για τις δραστηριότητές του …Εξωαγωνιστικά … ήταν υπεύθυνος ασφαλείας του ΑΟ Τρίκαλα 2 χρονιές. Μία τη σεζόν της ανόδου στην Α’ εθνική επί Σάκη Καρατζούνη, και μία τη χρονιά που μας πέρασε που έφερε τον ΑΟΤ στη Β’ εθνική. Και τις δύο χρονιές, πρόσφερε τις υπηρεσίες του αφιλοκερδώς!

Στη στήλη μεταξύ άλλων διαβάσαμε και τις απόψεις του κ. Γιώργου Τσιγάρα για το Τρικαλινό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την σύγκρισή του με τις παλιότερες εποχές.





Η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς από το Παιδικό Σταθμό Βαλτινού.


Την Δευτέρα το απόγευμα της 21 Ιουνίου 2010, ο Παιδικός Σταθμός Βαλτινού στο πλαίσιο της τελετής λήξης του σχολικού έτους, διοργάνωσε την αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή του.
Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί αρχικά, να γίνει στον χώρο του Παιδικού Σταθμού, αλλά λόγω των ακατάλληλων καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Λυκείου Βαλτινού.
Τα 17 παιδάκια στη γιορτούλα τους καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, αφού έπαιξαν διάφορα σκετσάκια, τραγούδησαν και απέδωσαν τις διάφορες χορογραφίες με τις χορευτικές φιγούρες τους.




Ευχές για καλό, χαρούμενο και ξεκούραστο καλοκαίρι!


επικοινωνιστε μαζι μας