Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Οι εκδηλώσεις της επετείου 25 Μαρτίου 1821 στο Βαλτινό.Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα τιμήθηκε η εθνική μας επέτειος της 25 Μαρτίου 1821, στο Βαλτινό.
Με συγκίνηση και ευλάβεια αποδόθηκε ο φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης στους ήρωες της επανάστασης του 1821, η οποία αποτελεί το σπουδαιότερο γεγονός της νεότερης ιστορίας της Ελλάδας.Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βαλτινού, χοροστατούντος του Αιδεσιμότατου π. Κων/νου Ζαχαράκη.


Στη συνέχεια ακολούθησε στην κεντρική πλατεία τρισάγιο στο μνημείο πεσόντων ηρώων, κατάθεση στεφάνων, τήρηση σιγής ενός λεπτού στη μνήμη ενδόξων ηρώων και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.


Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με την παρέλαση μαθητών των δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και Λυκείου Βαλτινού, όπου πλήθος κόσμου παρακολούθησε, καμάρωσε και χειροκρότησε τους παρελαύνοντες.


Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Κώστας Μανώλης, η Δημοτική σύμβουλος κα. Βούλα Βότσιου ό τοπικός πρόεδρος Δ.Δ. Βαλτινού κ. Δημήτριος Σταμούλης, ο τοπικός πρόεδρος Δ.Δ. Δενδροχωρίου κ. Μπάμπης Παπαχρήστος, ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου, κ. Χρήστος Ιωάννου κ.ά.


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.

επικοινωνιστε μαζι μας