Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Η αριστούχος, Αγορή Ριζαργιώτη.


Από τα καλύτερα μυαλά του Βαλτινού.
Συνέντευξη για την πρωτιά της στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις.


Εξαιρετική ήταν η επίδοσή της στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε 19.170 μόρια την εξασφαλίζει την εισαγωγή της στην Πανεπιστημιακή σχολή της αρεσκείας της.

Η οικογένεια του Παύλου και της Θεοδώρας Ριζαργιώτη έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη και υπερήφανη, αφού η μεγαλύτερη κόρη τους η Αγορή ή Ρέα όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, συγκέντρωσε 19.170 μόρια, βάζοντας πλώρη για την Ιατρική.


Η Αγορή Ριζαργιώτη γεννήθηκε στο Βαλτινό Τρικάλων. Έλαβε την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα σχολεία της γενέτειράς της και κατά τις Πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις του 2012 αρίστευσε.
Παράλληλα με τις σχολικές της υποχρεώσεις και μαζί με την αδερφή της Αθανασία, ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες όπως με την έντεχνη μουσική, τον χορό κ.α.
Επιχειρώντας να την συγχαρούμε για την επιτυχία της, αλλά και να την γνωρίσουμε καλύτερα, αναδεικνύοντας τη ζωντάνια, τη δυναμική και την ισχυρή θέληση των νέων μας για την επιτυχία, που έρχεται πιο εύκολα όταν υπάρχει προγραμματισμός, σωστή εκπαίδευση και καθοδήγηση και φυσικά ισχυρές βάσεις στη γνώση, της θέσαμε μια σειρά από ερωτήματα στα οποία μας απάντησε με ιδιαίτερη χαρά και προθυμία.

Αγορή καταρχήν, Συγχαρητήρια για την σημαντική σου επιτυχία!
-Τι σημαίνει να έχει κανείς βαθμολογία στις Πανελλήνιες εξετάσεις 19.170;
-Η καλή βαθμολογία σημαίνει πρόσβαση σε περισσότερες σχολές, δυνατότητα επιλογής της σχολής που ενδιαφέρει τον υποψήφιο και εκπλήρωση του στόχου του. Αλλά το κυριότερο ηθική ικανοποίηση, γιατί ανταμείφθηκαν όλοι οι κόποι και οι θυσίες τόσων χρόνων.

επικοινωνιστε μαζι μας