Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Η γιορτή λήξης του σχολικού έτους, στο Δημοτικό Σχολείο ΒαλτινούΜε μια πανέμορφη σχολική γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους 2012 αποχαιρέτησαν οι μαθητές το σχολείο τους.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην αυλή του δημοτικού σχολείου Βαλτινού η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στην οποία πήραν μέρος όλοι οι μαθητές.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Διευθυντή, κ. Ευθύμιο Ευσταθίου, ο οποίος εκτός των άλλων, αναφέρθηκε στην σημασία της εκπαίδευσης και την απόκτηση σχολικής γνώσης.


Η συνέχεια ανήκε στους μαθητές, οι οποίοι προετοιμάζονταν πυρετωδώς εδώ και ένα μήνα για να παρουσιάσουν ένα θαυμάσιο πρόγραμμα, με θεατρικά σκετς, ποιήματα, παιχνίδια, τραγούδια και χορούς.
Και πράγματι, με το πρόγραμμά τους, έδωσαν μια ξεχωριστή και αλησμόνητη παρουσία στην τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.


Οι ενθουσιώδεις αντιδράσεις του κοινού, τα θερμά χειροκροτήματα, και τα πολλά συγχαρητήρια προς τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, ήταν η επιβράβευση των προσπαθειών και η επιβεβαίωση της καλής εκπαιδευτικής δουλειάς που έγινε στο σχολείο.


Τη σχολική γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους:
Οι δάσκαλοι, τα μέλη του Συλλόγου Γονέων καθώς και όλοι οι γονείς αλλά και συγγενείς των μαθητών.


επικοινωνιστε μαζι μας