Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

Σαν παραμύθιΜε ένα έντονο συναισθηματικό και ποιητικό λόγο, ο Χάρης Αγγελής, αποχαιρέτησε τη μάνα του, στο στερνό της ταξίδι. 
Τις ολόθερμες συλλυπητήριες ευχές από την εφημερίδα μας.

«Σαν παραμύθι...!! Διέσχιζα την αυλή του σπιτιού περπατώντας αθόρυβα στο φρεσκοκομμένο χορτάρι. Ήθελα να φτάσω στο δωμάτιο της Μάνας χωρίς να μ' αντιληφθεί, να την ξαφνιάσω, όπως έκανα πάντα, όταν την επισκεπτόμουν...και μετά γελούσαμε. Η πόρτα του δωματίου της όμως ήταν ανοιχτή και το κρεβάτι της άδειο. Φώναξα μια φορά Μάνα ... τίποτα, φώναξα δυο φορές Μάνααα, Μάνααα, τίποτα πάλι. Βγαίνω έξω στην αυλή και κοιτάζω γύρω-γύρω. Μακριά πέρα στο λιβάδι αντικρίζω μια σκιά στο σχήμα και στο ανάστημα της Μάνας, να περπατάει αργά και σταθερά με το κεφάλι ψηλά, ακριβώς, όπως περπατούσε η Μάνα... Τώρα φωνάζω πάρα πολύ δυνατά Μάναααααα ... μα πάλι καμιά απόκριση... Ξύπνησα από το τηλεφώνημα του αδερφού μου... η Χρυσάνθη έκανε την μεγάλη απόδραση... μας εγκατέλειψε για πάντα ...!! Αχ αχ... ΜΑΝΑ... ΜΑΝΑ... ΜΑΝΑ.... δώσε χαιρετισμούς στους Παππούδες μας, στις Γιαγιάδες μας, στον Πατέρα μας και στον Αδερφό μας...!!!»!
Απεβίωσε η Χρυσάνθη συζ. Βασ. ΑγγελήΑπεβίωσε η συγχωριανή μας, Χρυσάνθη συζ. Βασιλείου Αγγελή, το γένος Γεωργίου Τσιγάρα, την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, σε ηλικία 93 ετών. Η Χρυσάνθη Αγγελή – Τσιγάρα, του Γεωργίου και της Παρασκευής γεννήθηκε στο Βαλτινό το 1925.  Παντρεύτηκε και με τον σύζυγό της Βασίλειο απόχτησαν πέντε παιδιά. Τον Χαρίλαο, τον Λάζαρο, τον Γιώργο τον Κώστα και τον Αθανάσιο.

επικοινωνιστε μαζι μας