Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Περίφραξη του αντλιοστασίου, δεξαμενής και υδατόπυργου Βαλτινού. Εξοπλισμός και ασφάλεια εγκαταστάσεων από τη ΔΕΥΑΤ




Ασφάλεια εγκαταστάσεων για το νερό και ενίσχυση εξοπλισμού από τη ΔΕΥΑΤ. 
Λόγω της φύσης της και με δεδομένη την ευαισθησία της, η ΔΕΥΑ Τρικάλων συνεχίζει την προσπάθεια για αναβάθμιση του εξοπλισμού και για παροχή βέλτιστων υπηρεσιών στους πολίτες.
Έτσι, το τελευταίο διάστημα, μαζί με τα έργα που εκτελούνται για ύδρευση και αποχέτευση στην πόλη και τα χωριά του Δήμου Τρικκαίων, προχώρησε στην περίφραξη του αντλιοστασίου, δεξαμενής και υδατόπυργου Βαλτινού καθώς και σε άλλα έργα,
Συγκεκριμένα:
Στο πλαίσιο του έργου «ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ, ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΠΥΡΓΩΝ» η ανάδοχος εταιρεία μέχρι τώρα έχει ολοκληρώσει την περίφραξη:
α) στις δύο δεξαμενές της τοπικής κοινότητας Πλατάνου.
β) στον υδατόπυργο Ζηλευτής,
γ) στον υδατόπυργο Μεγαλοχωρίου, δ) στον  υδατόπυργο Μ. Καλυβίων και
ε) στον  υδατόπυργο Βαλτινού.
Η σύμβαση κατασκευής έργου ανερχόταν σε 21.217,264 Ευρώ πλέον ΦΠΑ 24% και μέχρι στιγμής έχει υλοποιηθεί το 60% του έργου.


Η ΔΕΥΑΤ επίσης, προέβη στην ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της με την προμήθεια ενός αναρροφητικού σαρώθρου. Το όχημα αυτό έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει τα βουλωμένα φρεάτια ομβρίων από τα χώματα και τα φύλλα.
Τέλος, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στεγανοποίησης του υδατόπυργου της Τ.Κ. Διποτάμου και αντικαταστάθηκαν όλοι οι μεταλλικοί σωλήνες του υδατόπυργου, καθώς επίσης και το δίκτυο ύδρευσης της γεώτρησης στην περιοχή του υδατόπυργου.

επικοινωνιστε μαζι μας