Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Περιήγηση στα Τρίκαλα με χαλκογραφίες και σχόλια του Tavy NottonΦεύγουμε… Ένα σακίδιο, μερικά εφόδια, ένα μπλοκ ζωγραφικής, μολύβια, χαρτιά… προς τη Θεσσαλία, προς Μετέωρα, προς Κάμπο, την όμορφη πεδιάδα με τον ανοιχτό ορίζοντα, όπου θα συναντηθούν τα μακρινά μας όνειρα με τις τωρινές μας επιθυμίες.
…Πενιχρά σπιτάκια, ένα δωμάτιο, μια σκεπή από κεραμίδια, ένα νούμερο κι αυτό είν’ όλο.


…Και να τα Τρίκαλα με την ακρόπολή τους, που διαγράφονται σκοτεινά στην επίπεδη αρμονία του τοπίου… Μικρά σπίτια χωρίς ιδιαίτερη γραμμή, καθένα με το δέντρο του, που χρησιμεύει για να κρατάει τη σκόνη μακριά, πλαισιώνουν ένα μακρύ και θλιβερό δρόμο που οδηγεί στην πόλη.


Να ΄μαστε τώρα στην καρδιά των Τρικάλων, στην κεντρική πλατεία, στη σύγχρονη συνοικία. Για να συμβαδίζω με το τοπικό χρώμα και να επισκεφτώ τα μέρη, φοράω μια ευρύχωρη φουστανέλα.

Το πάρτι των μαθητών Λυκείου ΒαλτινούΤην Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, οι μαθητές του Λυκείου Βαλτινού διοργανώνουν το πάρτι τους, στο «ΚΑΦΕ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΝΟ», στο Βαλτινό.
Η πρόσκληση των μαθητών, στο πάρτι τους, υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με πολλές εκπλήξεις, γεμάτη κέφι, μουσική, χορό και λαχειοφόρο με πλούσια δώρα!

επικοινωνιστε μαζι μας