Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ελένη Πούλιου (Αντιδήμαρχος Τρικκαίων) Βαρύτητα στην καθημερινότητα του πολίτη




Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί από την ανάληψη των καθηκόντων της έως και σήμερα η αντιδήμαρχος Περιφέρειας τομέα Β του Δήμου Τρικκαίων κα. Ελένη Πούλιου. Στόχος της η αντιμετώπιση ζητημάτων και προβλημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα του πολίτη.
Η ίδια χαρακτηρίζει τον περιφερειακό τομέα Β δύσκολο και απαιτητικό, καθώς περιλαμβάνει ένα σημαντικό μέρος, πρώην Καποδιστριακών δήμων με μορφολογικές και εδαφικές ιδιαιτερότητες, ορεινός και πεδινός όγκος χωριών που ενσωματώθηκαν στον Αστικό Δήμο.
Η αντιδήμαρχος σε συνεργασία με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και το σύνολο των υπηρεσιών εργάζονται μεθοδικά για να επιλυθούν στο μέτρο του δυνατού τα προβλήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα του πολίτη.
Προβλήματα που σχετίζονται στην παρούσα φάση, αφενός με την καθαριότητα, αφετέρου με τον ηλεκτρισμό.


Για την εξυπηρέτηση του συγκεκριμένου σκοπού ο Δήμος Τρικκαίων προμηθεύτηκε ειδικά μηχανήματα που σήμερα χρησιμοποιούνται για την αποψίλωση των χόρτων, ένα ζήτημα που απασχολεί άμεσα μετά και τα αιτήματα που καταθέτουν οι πρόεδροι των χωριών του συγκεκριμένου τομέα.
Παράλληλα, όπως ισχυρίστηκε η κα. Πούλιου πρόσφατα έγινε ανάθεση σε ιδιώτη, ιδιοκτήτη καλαθοφόρου οχήματος που θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της συντήρησης του ηλεκτροφωτισμού.
Όπως εκτιμά η αντιδήμαρχος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και έως το 15 Αύγουστο θα έχει ολοκληρωθεί η συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού ενώ βρίσκεται σε καλό δρόμο και η αποψίλωση των χόρτων στα χωριά.

επικοινωνιστε μαζι μας