Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Η γιορτή της Γυναίκας στο Βαλτινό



Ξεφάντωσαν στο γλέντι τους οι γυναίκες του Βαλτινού την περασμένη Πέμπτη στην ταβέρνα «Σούρτα Φέρτα»
Στη γιορτή της γυναίκας που διοργάνωσε ο εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού στα πλαίσια του εορτασμού της «παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας», έδωσαν το παρόν πάνω από 100 γυναίκες οι οποίες είχαν την ευκαιρία να συνευρεθούν και να διασκεδάσουν.


Το γλέντι περιελάμβανε μαζί με το κρασί, τους εκλεκτούς μεζέδες και δημοτική και λαϊκή ορχήστρα όπου σε πολλές γυναίκες δόθηκε η ευκαιρία να χορέψουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.


Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βαλτινού αφού επισημάνθηκε από τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Ιωάννου η σημασία της γιορτής της γυναίκας, στη συνέχεια προσφέρθηκε ως συμβολική κίνηση προς όλες τις γυναίκες από ένα γλαστράκι με λουλούδι.


Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ.

Απεβίωσε ο Στέφανος Βερβέρας



Απεβίωσε την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, ο συγχωριανός μας, Στέφανος Βερβέρας του Ιωάννου και της Βασιλικής, σε ηλικία 78 ετών.
Ο Στέφανος Βερβέρας γεννήθηκε το 1943 στο Ελευθεροχώρι Τρικάλων. Ήρθε γαμπρός στο Βαλτινό, όταν παντρεύτηκε με την Ευθυμία το γένος Σωτηρίου Σταμούλη, με την οποία έκαναν δύο παιδιά, τον Ιωάννη και την Βασιλική.

επικοινωνιστε μαζι μας