Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση του υποψήφιου προέδρου για την κοινότητα Βαλτινού Χρήστου Ιωάννου



Πλησιάζοντας οι Δημοτικές Εκλογές και ως υποψήφιος Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλτινού οφείλω να ανακοινώσω στους συντοπίτες μου κάποιες από τις άμεσες σε προτεραιότητα ενέργειες που θα γίνουν στην περίπτωση Εκλογής μας.
Ως δεδομένο τα θέματα Καθαριότητας, Φωτισμού και Ύδρευσης φυσικά θα είναι πάντα στις προτεραιότητες μας
Πέραν αυτού θα προχωρήσουμε σε θέματα που σήμερα δεν υπάρχουν στην Κοινότητα μας και στόχος μας είναι να τα υλοποιήσουμε το συντομότερο δυνατόν!
1). Δημιουργία Τράπεζας αίματος του χωριού
2). Εφοδιασμός με Απινιδωτή και εκπαίδευση κατοίκων του χωριού για τον χειρισμό του. Μην ξεχνάμε ότι πέραν των κατοίκων υπάρχει στο χωριό μας Γυμνάσιο και Λύκειο με αρκετούς μαθητές από πολλά διπλανά χωριά.
3).Κατασκευή Υπαίθριου Πάρκου Άθλησης με υπαίθρια όργανα άθλησης με Δωρεάν και Ελεύθερη για όλους χρήση που ως στόχο θα έχει στην προσέλκυση ολοένα και περισσοτέρων ανθρώπων στον αθλητισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε ένα από εμάς να γυμναστεί αερόβια, στην ύπαιθρο, μόνος ή με παρέα. Επίσης βασικός στόχος ενός αθλότοπου είναι η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η ανέξοδη άθληση όλων των πολιτών ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα με ασφάλεια και σιγουριά.
4).Συντήρηση, διαμόρφωση και αξιοποίηση του Γαλατάδικου ως χώρου που θα αποφασιστεί μετά από ομόφωνη απόφαση των κατοίκων με δημόσιο διάλογο. Τα εργαλεία και μηχανήματα καθαριότητας θα μετεστεγαστούν σε πλησιέστερο χώρο εντός της Κοινότητας.
5).Θα ασχοληθούμε σοβαρά για την Προστασία, Περίφραξη, Δενδροφύτευση, Ανάδειξη και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για το μοναδικό στην καρδιά μας αλλά και στο είδος των αιωνόβιων δένδρων στην Ελλάδα δάσος της Παναγίας !!!
6).Ενημέρωση, παράπονα, απόψεις και γενικά θέματα που αφορούν την Κοινότητα μας σε τακτά η έκτακτα χρονικά διαστήματα σε Δημόσιο διάλογο.
Μέσα από την χρηματοδότηση Ευρωπαικών προγραμμάτων, του Υπουργείου Αθλητισμού η Επιδοτήσεις του Δήμου μας θα αναζητηθούν οι πόροι για την υλοποίηση μερικών όσων αναφέρθηκαν παραπάνω.
Δεν είμαστε αντίπαλοι με κανέναν, ζούμε ειρηνικά με όλους αγαπάμε τον τόπο μας και προσπαθούμε μόνο για το καλό του!!!


επικοινωνιστε μαζι μας