Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ιστορικές σελίδες από την ποδοσφαιρική ομάδα του Βαλτινού. (Μέρος 13ον)

 Αφιέρωμα σε ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Α.Ο. Βαλτινού.

Στη συνέχεια του αφιερώματος «Ιστορικές σελίδες από την ποδοσφαιρική ομάδα του Βαλτινού» παρουσιάζονται παρακάτω μια σειρά από ποδοσφαιριστές που κατάγονται από το Βαλτινό και έπαιξαν ποδόσφαιρο με τη φανέλα της ομάδας.

Αντώνιος Βαΐου Σταμούλης

Αμυντικός και κεντρώος ποδοσφαιριστής. Είχε καλό σωματότυπο, και άριστη αντίληψη και κατάρτιση του ποδοσφαίρου. Η καλή μεταβίβαση της μπάλας και η ωραία κεφαλιά ήταν τα ιδιαίτερα προσόντα του. Διατέλεσε επίσης και πρόεδρος της ομάδας του Α.Ο. Βαλτινού.

 

Κώστας Δ. Ψαράς

Παίκτης του κέντρου και της επίθεσης. Είχε πολύ καλή αίσθηση του ποδοσφαίρου, με φαντασία, καλή τρίπλα, μοίρασμα της μπάλας και ωραίο σουτ. Πολλές ήταν οι φορές που έβγαλε την ομάδα από τα δύσκολα.

 

Απόστολος Χ. Σχολής

Ποδοσφαιριστής του κέντρου με πολύ ωραίο στιλ, τεχνική κατάρτιση και γνώση του ποδοσφαίρου. Είχε πολύ ωραίο κοντρόλ της μπάλας, καλή τρίπλα και δυνατό σουτ. Ξεδιπλώνονταν έξυπνα, αξιοποιούσε τις ευκαιρίες και μεταβίβαζε την μπάλα πετυχημένα στους συμπαίκτες του, δημιουργώντας όμορφες φάσεις. 

 

Πέτρος Β. Σταμούλης

Ποδοσφαιριστής με δύναμη και αντοχή. Υπήρξε μάχιμος παίκτης στη δύναμη του Α.Ο. Βαλτινού για αρκετά χρόνια. Ήταν αμυντικός παίχτης αλλά με την ευελιξία που τον διέκρινε, μπορούσε  να παίξει σε οποιαδήποτε θέση. Το πάθος του, η δημιουργικότητά του και η αφοσίωση στο στόχο του, τον καθιέρωσε και τον ανέδειξε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην εποχή του.

 

Νίκος Ευθ. Γκαμπζιέλας

Από τους καλύτερους επιθετικούς του Α.Ο. Βαλτινού. Τα χαρίσματά του έκαναν τις άμυνες να τρομάζουν όταν γίνονταν κάτοχος της μπάλας. Είτε με σουτ, είτε με κεφαλιά η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα. Έπαιξε όμως για μικρό διάστημα ποδόσφαιρο.

 

Ανδρέας Π. Τσιγάρας

Δυνατός και απαιτητικός ποδοσφαιριστής. Ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και το διεκδικεί με επιτυχία. Είναι από τους νεότερους φέρελπις ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Βαλτινού.

 

Παναγιώτης Χρ. Σταμούλης

Παίκτης αμυντικός και κεντρώος με πολύ ωραίο κοντρόλ της μπάλας, καλή τρίπλα και δυνατό σουτ. Ξεδιπλώνονταν έξυπνα, αξιοποιούσε τις ευκαιρίες μεταβιβάζοντας την μπάλα πετυχημένα στους συμπαίκτες του, δημιουργώντας έτσι όμορφες φάσεις. 


επικοινωνιστε μαζι μας