Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Εκδηλώσεις για τον Δεκαπενταύγουστο στο Βαλτινό



Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το πανηγύρι, της Παναγίας Κοίμηση της Θεοτόκου Βαλτινού θα γιορταστεί μέσα σε φιλόξενο και εορταστικό κλίμα με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, έτσι όπως ταιριάζει στη Μεγαλόχαρη Παναγία τη Βαλτινιώτισσα.
Την οργανωτική δομή του Πανηγυριού την έχει κυρίαρχα το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού και οι διάφοροι εθελοντές πιστοί στην θρησκευτική και λαϊκή παράδοση.


Την Πέμπτη 14-08- 2014 στις 7.30 μ.μ. θα γίνει ο πανηγυρικός εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας. Μετά το πέρας του εσπερινού στους επισκέπτες θα προσφερθεί φιλοξενία.
Την Παρασκευή 15-08-2014 στις 7.00 το πρωί θα τελεστεί όρθρος - Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας. Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει πατροπαράδοτη φιλοξενία.


Παράλληλα, με αφορμή το πανηγύρι της Παναγίας, (Κοίμηση της Θεοτόκου), μια σειρά εκδηλώσεων προγραμματίζονται για την παραμονή, αλλά και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στο Βαλτινό από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βαλτινού και τα διάφορα Καφέ και ταβέρνες, που διοργανώνουν μουσικοχορευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Συγκεκριμένα:
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού και των ΚΑΦΕ έχει ως εξής:

επικοινωνιστε μαζι μας