Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Απεβίωσε ο Δημήτριος Γ. Κολοβελώνης



Απεβίωσε ο συγχωριανός μας Δημήτριος Κολοβελώνης του Γεωργίου και της Κωνσταντινιάς, το Σάββατο 21 Μαίου 2016, σε ηλικία 74 ετών.
Ο Δημήτριος Κολοβελώνης γεννήθηκε το 1942 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με την Αγορίτσα, το γένος Αθαν. Ψύχου και απόχτησαν τρία παιδιά. Το Γεώργιο, τη Κωνσταντινιά  και την Έλλη.

Εγγραφές – Επανεγγραφές παιδιών στον Παιδικό Σταθμό


Το Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Τρικκαίων, ανακοινώνει ότι άμεσα ξεκινούν μόνο οι επανεγγραφές των παιδιών στους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων για το σχολικό έτος 2016-2017 ενώ με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων, διαφορετικό ορίζεται το χρονικό διάστημα των νέων εγγραφών για τη φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων στο σχολικό έτος 2016-2017.
Συγκεκριμένα:
Για τις αιτήσεις επανεγγραφής: τα έντυπα των αιτήσεων θα διατίθενται στην έδρα του εκάστοτε Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού, στα γραφεία του τμήματος Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας καθώς και (ηλεκτρονικά) στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (www.trikalacity.gr – διαδρομή ΔΙΟΙΚΗΣΗ – Δ/νση Κοινωνικής Μέριμνας – Τμήμα Παδικής Μέριμνας).
Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών καθώς και ο έλεγχος αυτών θα γίνεται στην έδρα του εκάστοτε Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου, από 20 Μαΐου έως 15 Ιουνίου 2016.
Για τις αιτήσεις νέων εγγραφών: τα έντυπα των αιτήσεων θα διατίθενται στα γραφεία του τμήματος Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων (στην παραπάνω διαδρομή) για το διάστημα από 19 έως 30 Αυγούστου 2016.
Η υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών καθώς και ο έλεγχος αυτών θα γίνεται στην έδρα του εκάστοτε Παιδικού-Βρεφονηπιακού Σταθμού του Δήμου (της 1ης επιλογής στην αίτηση), από 1 έως 9 Σεπτεμβρίου 2016.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, εφόσον τηρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις λειτουργίας των σταθμών και υπάρχουν κενές θέσεις, δύνανται να υποβάλλονται αιτήσεις εγγραφής.
Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας:
Άτομα επικοινωνίας: Δήμου Όλγα & Παπαδημητρίου Μαριέτα, Τηλ.2431063213 / 2431063215.

Για τον Παιδικό Σταθμό «Αερόστατο» ΒΑΛΤΙΝΟΥ
Υπεύθυνη: κα Κωνσταντίνα Μπάλτου
Ταχ.Δ/νση: Βαλτινό Τρικάλων
Τηλέφωνο: 24310 94575

επικοινωνιστε μαζι μας