Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Το άλμπουμ με τα σκίτσα του ΒαλτινούΓια όσους βρίσκουν ευχαρίστηση στις καλλιτεχνικές δραστηριότητες αλλά και για όσους έχουν καλλιτεχνικές και δημιουργικές ανησυχίες τους αφιερώνουμε μια έκθεση εικόνων με σκίτσα από θέματα του Βαλτινού.
Τα σκίτσα τα οποία αποτελούν ένα ανέκδοτο πολυσέλιδο άλμπουμ είναι φιλοτεχνημένα από τον Δημήτρη Τσιγάρα και θα παρουσιάζονται κατά καιρούς, τμηματικά στην εφημερίδα.
ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΙΝΟΥ

Αν προσδοκάτε "αποκλειστικότητες" και άμεση ενημέρωση επί παντός επιστητού είστε σε ΛΑΘΟΣ διαδικτυακό χώρο.
Αν περιμένετε να μάθετε νέα του λάιφ στάιλ και κουτσομπολίστικες ειδήσεις επίσης είστε σε ΛΑΘΟΣ διαδικτυακό χώρο.
Αν περιμένετε, όταν κηρυχθεί πόλεμος να το μάθετε πρώτοι πάλι είστε σε ΛΑΘΟΣ διαδικτυακό χώρο, αυτό θα το μάθετε από άλλους.
Το λειτούργημα της άμεσης ενημέρωσης επί παντός επιστητού το αφήνουμε στους "φυσικούς" υπηρέτες της, τους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, έντιμους ή ανέντιμους, ηθικούς ή ανήθικους, έξυπνους ή ηλίθιους, αδιάβλητους ή διαβλητούς.
Στην εφημερίδα του Βαλτινού ασχολούμαστε με:

-Ό,τι αξιόλογο και ενδιαφέρον τοπικό θέμα ή είδηση πέφτει στην αντίληψή μας.
Ως "αξιόλογες ειδήσεις " η εφημερίδα μας ορίζει κάθε είδους θέματα που αφυπνούν κοιμισμένες συνειδήσεις, αλλά και κάθε είδους "από καρδιάς απόψεις" από μορφωμένους και αγράμματους ακόμα κι αν διαφωνούμε με τους εκφραστές τους.

-Ό,τι αξιόλογο γράφουν οι λειτουργοί της ενημέρωσης χωρίς παρωπίδες στα μάτια, η εφημερίδα μας το αναδημοσιεύει με αναφορά στην πηγή.

-Ο,τι αξιόλογο θάβουν στα ψιλά, η εφημερίδα μας το ξεθάβει.

-Ό,τι αξιόλογο στέλνουν οι αναγνώστες η εφημερίδα μας το προβάλλει.

-"Πυρά" που προσβάλλουν νοημοσύνη και συνειδήσεις η εφημερίδα μας φιλοδοξεί να τα αναχαιτίσει.

επικοινωνιστε μαζι μας