Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Η επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, στο Βαλτινό



Το Βαλτινό επισκέφτηκε την Κυριακή 12 -5-2019, το βράδυ ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, καθώς περιόδευσε στα χωριά της Δ. Ε. Καλλιδένδρου, Δενδροχώρι, Εξάλοφος, Ματσουκέικα και κατέληξε στο Βαλτινό, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και το επιτελείο του.
Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου μίλησε στο καφενείο του Μάμαλη, στους κατοίκους και συζήτησε αναλυτικά όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή.
Επεσήμανε μεταξύ άλλων τα εξής: «…Είμαστε όλοι ίσοι, λύνουμε προβλήματα, προχωρούμε για να διευκολύνουμε τη ζωή κάθε πολίτη. Η ανάπτυξη δεν έρχεται μόνο αν προωθούμε προγράμματα, αλλά και αν η καθημερινή μας ζωή είναι πιο εύκολη. Και αυτά τα προβλήματα λύθηκαν ή βρίσκονται σε δρόμο επίλυσης, για πολλά και βασικά θέματα: από την ύδρευση και τις αποζημιώσεις των πληγέντων από τις πλημμύρες, μέχρι τις ανακατασκευές στα σχολεία, τις συντηρήσεις σε δημοτικά κτήρια, τις ανακαινίσεις, τις παιδικές χαρές, τη μέριμνα για όλα τα σχολεία (με κορωνίδα το όμορφο συγκρότημα του Γυμνασίου – Λυκείου της περιοχής),  τον καθαρισμό σε υδατορέματα, τη φροντίδα για κοιμητήρια, την ανακαίνιση των αθλητικών χώρων… μακρύς ο κατάλογος των έργων που πηγάζουν από έναν Δήμο πρότυπο, σύγχρονο, ισχυρό, δυναμικό, δίπλα στον κάθε πολίτη. Δίπλα στον πολίτη που βλέπει, ότι τα Τρίκαλα ακούγονται για καλό σκοπό», τόνισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου, σε όλες τις συγκεντρώσεις και στα 4 χωριά που περιόδευσε.



Πηγή: trikkipress.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ: Βούλα Βότσιου – Μακρή



Την υποψηφιότητά της, στον συνδυασμό «Μαζί για τα ΤΡΙΚΑΛΑ» του Κώστα Κρεμμύδα, θέτει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Βούλα Βότσιου – Μακρή.
Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, Βούλα Βότσιου – Μακρή, του Βασιλείου και της Μαργαρίτας, γεννήθηκε στο Βαλτινό.
Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μακρή, υπάλληλο στη ΔΕΗ, έχει δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Μαργαρίτα, και κατοικεί στα Ματσουκέϊκα του νομού Τρικάλων.
Είναι δικηγόρος, πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών και οικονομικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Διατέλεσε Δημοτική σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων τις δύο προηγούμενες τετραετίες.
Από τον Ιούλιο του έτους 2003 ασκεί το επάγγελμα της δικηγόρου, του Πρωτοδικείου Τρικάλων, διατηρεί δε δικηγορικό γραφείο επί της οδού Χαιροπούλου 8, στα Τρίκαλα (Τηλ. Γραφείου και Fax 24310 79430, Κιν.: 6936673828).



επικοινωνιστε μαζι μας