Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Η ζωή είναι παντού!

 


Η χαρά της ζωής είναι παντού! Στον αέρα που αναπνέουμε, στα δέντρα, στα φυτά, στα λουλούδια, στα ζώα, στα παιδιά, σε όλους τους ανθρώπους γύρω μας! Όπου και να κοιτάξουμε υπάρχει!

Όμως, όταν είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, την βλέπουμε ή απλώς δεν της δίνουμε σημασία και συνεχίζουμε την καθημερινή μας ρουτίνα; Έχουμε αναλογιστεί ποτέ πραγματικά; Μήπως τα θεωρούμε όλα δεδομένα και την έχουμε ξεχάσει; Ή μήπως ζούμε μονάχα για τα υλικά αγαθά και έχουμε ξεχάσει την πραγματική αξία της ζωής; Μήπως τη ζωή τη θυμόμαστε μόνο όταν αρρωσταίνουμε ή έχουμε κάποιο πρόβλημα υγείας ή κάτι μας απασχολεί; Δυστυχώς, οι περισσότεροι από μας αυτό κάνουμε… Έχουμε ξεχάσει να ζούμε αληθινά…

Βγες έξω στον ήλιο να περπατήσεις.
Πήγαινε μια βόλτα στη φύση, κάνε κάτι όμορφο για σένα που να σε «γεμίζει» και να σε ευχαριστεί αληθινά! Ζήσε την κάθε σου στιγμή!

ΓΕΛΑ! ΑΓΑΠΑ! ΠΑΙΞΕ! ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ!

Η αγάπη για τη ζωή λοιπόν είναι να κάνεις καθημερινά πράγματα που αγαπάς και σε γεμίζουν! Όπως και οι άνθρωποι που πρέπει να έχεις κοντά σου, να είναι άτομα που σε κάνουν χαρούμενο και ευτυχισμένο! Αυτή πάντα θα σου στέλνει δοκιμασίες και δυσκολίες προκειμένου να σε αφυπνίσουν και για να σε κάνουν να δράσεις για να καταφέρεις να την αντιμετωπίσεις κατάματα!


της Μαριαλένας Κωνσταντινίδου

επικοινωνιστε μαζι μας