Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Προβολή του ντοκιμαντέρ «1958. Μια Τρικαλινή ιστορία»


Στις  8-9 Σεπτεμβρίου στο δημοτικό κινηματογράφο, στο μύλο του Ματσόπουλου, Τρικάλων θα γίνουν δύο προβολές του ντοκιμαντέρ «1958. Μια Τρικαλινή ιστορία»
Ένα ντoκιμαντέρ που περιγράφει την ιστορία μιας παρέας Τρικαλινών παιχτών, την εποχή που το ποδόσφαιρο πέρα από άθλημα ήταν τρόπος ζωής και σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας για τη μικρή πόλη των Τρικάλων. 
Μέτα τον θάνατο του πάτερα της, η Στέλλα αποφασίζει να συναντήσει τους παλιούς φίλους και συμπαίχτες του και να μοιραστεί μαζί τους ιστορίες ζωής και ποδοσφαίρου που τόσο αγαπήθηκαν.
Μέσα από μια όμορφη συνάντηση θα μας μιλήσουν για την διασκέδαση και τον τρόπο ζωής των τότε Τρικαλινών παιχτών και φιλάθλων, τις μεγάλες νίκες και επιτυχίες τους, μέχρι και τον αγώνα τους για τη δημιουργία του ΑΟΤ Τρίκαλα. 



Το ντοκιμαντέρ μιλάει για την ιστορία του ποδοσφαίρου πριν από τον ΑΟ Τρίκαλα μέχρι την ένωση και τις πρώτες επιτυχίες της ομάδας μας μέσα από τα μάτια τον τότε ποδοσφαιριστών – παραγόντων και τι σημασία που είχε το ποδόσφαιρο για την κοινωνία των Τρικάλων εκείνα τα χρόνια.
Σκηνοθεσία : Δημήτρης Πρέβε
Παραγωγή : Στελλα Τσιάνος

Η Είσοδος είναι ελεύθερη

επικοινωνιστε μαζι μας