Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Ο Νοέμβριος και οι ομορφιές του Φθινοπώρου



Μπήκαμε σήμερα και στον Νοέμβρη και εκτός από την ανασφάλεια, τον φόβο, και την αβεβαιότητα που κυριαρχεί γύρω μας η φύση κόντρα σε όλα αυτά, ακολουθεί τον δικό της ρυθμό, ντύνεται με τα δικά της χρώματα και μας προσφέρει τη δική της ομορφιά!


Η φύση ζωγραφίζει τα καλύτερα τοπία με καταπληκτικά χρώματα. Φύλλα πέφτουν σε κίτρινο, καφετί, πορτοκαλί και φωτεινές αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου, συνθέτουν μαγευτικές εικόνες.


Το φθινόπωρο είναι αναφμίβολα η πιο όμορφη και πολύχρωμη εποχή του έτους.
Δείτε παρακάτω τις υπέροχες εικόνες.

Τα εγκαίνια του Σούπερ Μάρκετ «ΚΑΛΥΒΑΣ» στο Βαλτινό



Παρουσία πλήθους κόσμου τελέστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης 27 - 10 - 2011, στο Βαλτινό τα εγκαίνια του Σούπερ Μάρκετ των Παναγιώτη και Αλεξάνδρου Καλύβα. Στο νέο ανακαινισμένο κατάστημα που θα λειτουργεί από εδώ και στο εξής στο Βαλτινό οι πελάτες του θα βρίσκουν όλα τα προιόντα σε προσεγμένες τιμές και πολλές προσφορές.


Στο Σούπερ Μάρκετ, η ποικιλία προϊόντων είναι σημαντικός παράγοντας ικανοποίησης των πελατών του γι'' αυτό και θα προσπαθούν συνεχώς να τη διατηρούν και να την εμπλουτίζουν.
Στο χώρο του Σούπερ Μάρκετ πέραν του γεγονότος ότι ο καταναλωτής θα μπορεί να βρει ότι κι αν ζητήσει, το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι κυριαρχεί η άμεση εξυπηρέτηση, το χαμόγελο και η καλή διάθεση.


Οι υπεύθυνοι του καταστήματος υπόσχονται να προσπαθούν πάντα για το καλύτερο γιατί τους ενδιαφέρει η διαχρονικότητα στη σχέση τους με τους πελάτες και γιατί είναι κι εκείνοι καταναλωτές, με την σειρά τους και γνωρίζουν τις ανησυχίες τους.
Τους ευχόμαστε, Καλές δουλειές!

επικοινωνιστε μαζι μας