Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Το νέο Δ.Σ. του Α.Ο. Βαλτινού

Σύμφωνα με τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης του Α.Ο. Βαλτινού, που έγιναν στις 16 Μαΐου 2022, προέκυψε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη τετραετία. 

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Καραθανάσης Ηλίας του Ευθυμίου

Αντιπρόεδρος Α΄: Βοτσιος Νικός του Γεωργίου

Αντιπρόεδρος Β΄: Ρούσης Στέργιος του Δημητρίου

Γενικός Γραμματέας: Σταμούλης Νίκος του Χρήστου

Ταμίας: Ριζαργιώτης Σωτήριος του Στεργίου

Γενικός Αρχηγός: Ιωάννου Σπύρος του Κων/νου

Σύμβουλος Α΄: Καραθανάσης Γεώργιος του Δημητρίου

Σύμβουλος Β΄: Βότσιος Κων/νος του Γεωργίου

Σύμβουλος Γ΄: Ιωάννου Γιώργος του Κων/νου



Το Γυμνάσιο Βαλτινού στην Martina Franca της Ιταλίας

 

Στα πλαίσια του Προγράμματος Erasmus+ με τίτλο: «Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων STEM στο σχολείο» πραγματοποιήθηκε από 1η έως 6η Μαΐου η 5η κινητικότητα στην πόλη Martina Franca της Ιταλίας. Μαθητές και εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν μαθήματα σχεδιασμού αντικειμένων με χρήση του Geogebra και έμαθαν διασκεδάζοντας να  κατασκευάζουν τρισδιάστατες απεικονίσεις.


Επίσης παρακολούθησαν μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής προγραμματίζοντας  ένα όχημα – ρομπότ και χρησιμοποίησαν αισθητήρες για την ανίχνευση διαρροής γκαζιού καθώς και για να παίξουν ποδόσφαιρο με τα ρομποτάκια. Πέρα από το εκπαιδευτικό μέρος του προγράμματος αυτού, που υπήρξε εξαιρετικά ενδιαφέρον και καινοτόμο, οι συμμετέχοντες περιηγήθηκαν σε αξιοθέατα της περιοχής  που αποτελούν πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO- Matera, Alberobello, μαθαίνοντας για την ιστορία αυτών και την μοναδική αρχιτεκτονική τους.





επικοινωνιστε μαζι μας