Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Συνελήφθη 50χρονος στο Βαλτινό με εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης



Εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.
Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη την Τρίτη 03-04-2018, το πρωί στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα σε οίκημα ιδιοκτησίας του 50χρονου, όπου εντοπίστηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ένας κατάλληλα διαμορφωμένος χώρος για καλλιέργεια και ανάπτυξη δενδρυλλίων κάνναβης με τη μέθοδο της υδροπονίας.


Από το χώρο της καλλιέργειας κατασχέθηκαν:
• (94) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (60) εκατοστών,
• μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία βρέθηκε μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στον εξωτερικό χώρο του οικήματος,
• μία ζυγαριά, καθώς και
• διάφορα σύνεργα (δύο θερμάστρες, δύο ανεμιστήρες, δύο πλαστικά δοχεία, θερμόμετρο, μετρητής υγρασίας, σκαλιστήρι κ.α.).
Επιπλέον, κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη αλλά και από την κατοχή του, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

επικοινωνιστε μαζι μας