Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ο ασυνείδητος οδηγός

Βαλτσινιώτικο παραμύθι
του Δημήτρη Τσιγάρα

Εκείνο το απόγευμα στο Βαλτινό έβρεχε. Ο Γιώργος μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε για τα Τρίκαλα. Κάτι δουλειές ρουτίνας είχε, θα έκανε και λίγα ψώνια και θα επέστρεφε πάλι στο χωριό. Είχε σχεδόν νυχτώσει όταν πήρε το δρόμο της επιστροφής και λίγο πριν βγει από την πόλη ξαφνικά προβάλει μπροστά του, σχεδόν στη μέση του δρόμου, ένας νεαρός. Με επιδέξιο ελιγμό ο Γιώργος προσπάθησε να τον αποφύγει, φρενάρισε και εγκαίρως, αλλά δυστυχώς το κακό έγινε. Τον παρέσυρε καμιά δεκαριά μέτρα και τον έριξε στην άκρη του δρόμου.
Ταραγμένος άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του βγήκε για λίγο έξω και κοίταξε γύρω του. Ήταν ερημιά. Μόνο ο νεαρός κείτονταν στην άκρη του δρόμου αιμόφυρτος. Η ασυνήθιστη ερημιά, η βροχή, και το σκοτάδι ήταν για αυτόν καλή ευκαιρία να αποφύγει το μπλέξιμο και τα τραβήγματα του ατυχήματος. Ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητό του κάνει έναν γρήγορο έλεγχο γύρω του και φεύγει.
Όταν έφτασε στο Βαλτινό, έβαλε το αυτοκίνητό του στο γκαράζ έκανε και έναν έλεγχο στο σημείο που είχε χτυπήσει τον νεαρό και αφού διαπίστωσε πως ήταν όλα εντάξει μπήκε στο σπίτι του ήρεμος.
Δεν είχε περάσει ούτε καν μια ώρα όταν χτύπησε το τηλέφωνο.
­ -Είστε ο κύριος Γιώργος; ….
-Μάλιστα.
­-Από την αστυνομία σας παίρνουμε, ο γιος σας είχε ένα τροχαίο ατύχημα…

Α.Ε.Τ. – Α. Ο. Βαλτινού: 0 - 1



Την τέταρτη θέση της βαθμολογίας εξακολουθεί να κατέχει το Βαλτινό, που πέτυχε σπουδαία νίκη το Σάββατο 26 -2 – 2011, κερδίζοντας στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων την ομάδα της Α.Ε.Τ. με 0 – 1.
Η ομάδα του Βαλτινού κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 14 λεπτό με γκολ του Χρήστου Αντωνίου και το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος.


Η βαθμολογία
1.Καστράκι           55
2.Φλαμούλι           48
3.Παραληθαίοι      44
4.Βαλτινό              39
5.Γενέσι                 38
6.Δήμητρα             38
7.Λογγάκι              37
8.ΑΕΤ                     32
9.Μπάρα                32
10.Καλύβια            31
11.Νεοχώρι            29
12.Φήκη                 27
13.Κρύα Βρύση      25
14.Φαρκαδόνα        20
15.Ασκληπιός         20
16.Ένωση Δ/Μ        13
17.Μεγαλοχώρι         5
18.Ελευθεροχώρι     -9





επικοινωνιστε μαζι μας