Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Τροχαίο ατύχημα στην οδό Βαλτινού - Κ. Ελάτης

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες την Παρασκευή 4 – 2 – 2011, το απόγευμα στις 5 μ.μ. στον επαρχιακό δρόμο Βαλτινού - Κάτω Ελάτης
Επαγγελματικό φορτηγό αυτοκίνητο που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Βαλτινού - Κάτω Ελάτης επιχείρησε να στρίψει στη διασταύρωση προς Φωτάδα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο Ι.Χ αυτοκίνητο το οποίο έπεσε πάνω σε αυτό.
Επιτόπου έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία και με την βοήθεια και άλλων διερχομένων απεγκλώβισαν τους βαριά τραυματισμένους, του Ι.Χ (οδηγό και την σύζυγό του). Οι τραυματίες μετακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Τρικάλων.
Για το τροχαίο ατύχημα προανάκριση διενεργεί η τροχαία Τρικάλων.

Ακάλυπτες επιταγές!



Ανατριχιάζουν και μόνο στο άκουσμα της λέξης..."επιταγή" πολλοί επαγγελματίες που βρέθηκαν με "ακάλυπτες" στα χέρια τους επιταγές.
Με ανείσπρακτα υψηλά ποσά που όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται και να εισπραχθούν ποτέ - ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος - έμποροι, τεχνίτες και λοιποί επαγγελματίες έχουν φτάσει στα όρια τους...
Υπάρχει τέτοιος σεβντάς στην αγορά που πολλοί λαϊκοί συνθέτες και στιχουργοί παράτησαν πλέον τα καψουροτράγουδα και λανσάρουν στην αγορά νέα τραγούδια όπου μιλούν για τους καημούς των ακάλυπτων επιταγών.

«Μ άφησες ακάλυπτο
με τρόπο απροκάλυπτο
μ ένα λυγμό ακατάληπτο
να κλαίω σε ένα ευκάλυπτο».

επικοινωνιστε μαζι μας