Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Πορτρέτα χορευτών



Με τις εντυπωσιακές στολές τους οι χορευτές των παραδοσιακών χορευτικών τμημάτων, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού, ποζάρουν με υπερηφάνεια στο φακό, δημιουργώντας έτσι μια ενδιαφέρουσα συλλογή παραδοσιακών εικόνων.



Οι εκδηλώσεις του Εκπολιτιστικού Συλλόγου τον Δεκαπενταύγουστο



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι παραδοσιακές εκδηλώσεις του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού, προς τιμήν της εορτής της Παναγίας της Βαλτινιώτισσας, τον Δεκαπενταύγουστο στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Την Τετάρτη το βράδυ η πλατεία του χωριού γέμισε από κόσμο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου και σαν μια μεγάλη παρέα απόλαυσαν την εκδήλωση μέσα από την παράδοση και τα ήθη και έθιμα του τόπου.


Η εκδήλωση περιελάμβανε χορούς και τραγούδια από τα τοπικά χορευτικά τμήματα του Συλλόγου, όπου οι χορευτές με τις εντυπωσιακές στολές και υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου κα. Μαίρη Γιαννακάκου, ξεδίπλωσαν και επέδειξαν την πλούσια μουσικοχορευτική παράδοση του τόπου μας.


Στην εκδήλωση ο Εκπολιτιστικός Σύλλογός σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό Συμβούλιο τίμησαν και βράβευσαν τους εθελοντές μαγείρους που κάθε χρόνο δίνουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο πανηγύρι.


Παράλληλα στον χώρο λειτουργούσαν έκθεση λαογραφικού υλικού και έκθεση φωτογραφίας.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ.

επικοινωνιστε μαζι μας