Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η κοπή πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαλτινού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην κοπή πίτας που θα γίνει την Κυριακή 9 Μαρτίου, 2014 στις 17.30 ώρα, στο καφέ «FUEGO» στο Βαλτινό.

«Η Άνοιξη της μουσικής και της τέχνης» στα Τρίκαλα

Πολλές και ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις που διοργανώνονται φέτος από το "Μουσείο Τσιτσάνη".
Πιο συγκεκριμένα στο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του «ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΣΙΤΣΑΝΗ» από το Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2014 περιλαμβάνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014   -  Μύλος Ματσόπουλου   

Την Τρίτη 4 Μαρτίου στις 7 μμ εγκαινιάστηκε και λειτουργεί η έκθεση ζωγραφικής της Σεμίνας Λάνταβου στο Μύλο του Ματσόπουλου .
Η έκθεση περιλαμβάνει 27 έργα μικρών διαστάσεων δουλεμένα με μολύβι, κάρβουνο και λάδι σε πανί.
Η έκθεση θα φιλοξενείται στο Μύλο μέχρι τις 11 Μαρτίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό  Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 14:40 & 18:00 – 21:30 , Σάββατο – Κυριακή10:00 – 16:00
Η Σεμίνα Λάνταβου γεννήθηκε στη Λάρισα το 1986. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας με καθηγητή το Ζ.Αρβανίτη και σκηνογραφία με το Γ.Ζιάκα. Παράλληλα, διδάχθηκε ζωγραφική στο εργαστήριο των Λ.Μαρτζούκου και Ν.Χριστοφοράκη.
Το 2012 πραγματοποίησε την πρώτη της ατομική έκθεση στη Λάρισα (γκαλερί Μαργώνη). Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη και Λεμεσό. Αυτή την περίοδο συμμετέχει στην έκθεση των Αποφοίτων (2010-2011)  της Σχολής Καλών Τεχνων της Αθήνας.

Παρασκευή 7 Μαρτίου   -  Μύλος Ματσόπουλου   

Εκδήλωση  για την ιστορία της Rock  Μουσικής  με παρουσιαστή τον Γιώργο Γάκη.
Ο Τραγουδιστής Γιώργος Γάκης έχοντας μια τουλάχιστον εικοσιπενταετή επαγγελματική εμπειρία σχετικά με τη ροκ μουσική, «μεταφέρει» τις γνώσεις του και την εμπειρία του στους νέους μουσικούς αφιλοκερδώς.
Έτσι, σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Νέων Καλλιτεχνών» του «Μουσείου Τσιτσάνη», θα συγκεντρωθούν στο  Μύλο Ματσόπουλου , νέοι μουσικοί, ερμηνευτές και  μαθητές για να τους παρουσιάσει με διαδραστικό τρόπο ότι αφορά την ιστορία της ροκ μουσικής. Μέσα σε μιάμιση περίπου ώρα, θα τους αφηγείται όσο γίνεται περισσότερα πράγματα για τη ροκ μουσική, από τη γέννησή της τη δεκαετία του ’50 μέχρι και σήμερα, με παράλληλες προβολές και live εκτελέσεις (φωνητικά) τραγουδιών από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ροκ μουσικής (Elvis, Beatles, Doors, Scorpions κ.α.).

επικοινωνιστε μαζι μας