Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Την μαύρη ζώνη στο ΤΑΕ KWON DO κατέκτησε, ο Κωνσταντίνος Τσιγάρας


Την μαύρη ζώνη κατέκτησε, μεταξύ άλλων, ο συγχωριανός αθλητής Κωνσταντίνος Τσιγάρας στο άθλημα ΤΑΕ KWON DO, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, όπου πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις για προαγωγή ζωνών.


Στην εκδήλωση έγιναν αγωνιστικές επιδείξεις, αξιολογήθηκαν αθλητές και αθλήτριες και έλαβαν ζώνες επιπέδου για τις επιδόσεις τους. Παράλληλα απονεμήθηκαν μετάλλια και βραβεία σε πρωταθλητές για τις Πανελλήνιες επιδόσεις τους στο άθλημα.
Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν σε γνωστικά αντικείμενα όπως αυτοάμυνες, τεχνικές λακτισμάτων, τεχνικές χεριών, μπλόκ, πουμσέ και τεχνικές αγώνα, όπου μικροί και μεγάλοι αθλητές παρουσίασαν την ύλη του προγράμματος με δυναμισμό, πειθαρχία  και ακρίβεια.


Οι αθλητές, εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους μιας και ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι στην τεχνική τους αρτιότητα και στην φυσική τους κατάσταση, αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τόσο την εξεταστική επιτροπή, όσο τους προπονητές, τους παράγοντες και το κοινό.
Στο τέλος των εξετάσεων οι παρευρισκόμενοι συνεχάρησαν τους αθλητές για την προσπάθεια τους και την υποδειγματική συμπεριφορά τους, καθώς και τον προπονητή τους για την άψογη προετοιμασία τους.


Το Δ.Σ. και ο προπονητής Κωνσταντίνος Χατζής του Α.Σ. ΤΑΕ KWON DO ΖΕΥΣ Τρικάλων και οι κριτές, συνεχάρησαν και αυτοί τους αθλητές για την αγωνιστικότητά τους και ευχαρίστησαν τους γονείς για την συμπαράσταση τους.


επικοινωνιστε μαζι μας