Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Επιτυχίες του ΓΕΛ Βαλτινού



O σύλλογος διδασκόντων και η διευθύντρια του ΓΕΛ Βαλτινού συγχαίρουν τους μαθητές τους, που εκπροσώπησαν επάξια το σχολείο στον Αθλητισμό και τα Γράμματα.
 Συγκεκριμένα, η ποδοσφαιρική ομάδα του Σχολείου αποτελούμενη από δεκαεπτά μαθητές, προπονούμενη από τους  καθηγητές φυσικής αγωγής κ. Γεώργιο Αθάνατο μέχρι πρόσφατα και κα. Μαρία Μπίτη το τελευταίο διάστημα, έφτασε στον τελικό του Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου σε επίπεδο νομού.


Παράλληλα, το σχολείο συμμετείχε με δεκαπενταμελή ομάδα στους Διαλυκειακούς Ρητορικούς αγώνες, που διοργανώθηκαν από το 1ο ΓΕΛ Τρικάλων, καθοδηγούμενη από τις φιλολόγους κα. Αγορίτσα Σκαμπαρδώνη και κα. Ελένη  Τσιώλη και τη διευθύντρια κα. Δήμητρα Αγγέλου του σχολείου.


Δυο μαθητές του Σχολείου, ο Σωτήριος Σακοράφας της Β΄ Τάξης και η Αναστασία Πατραμάνη της Γ΄ Τάξης κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση  αντίστοιχα, στο ομαδικό ρητορικό αγώνισμα των Διττών λόγων.
Η Διευθύντρια και οι καθηγητές του Σχολείου αισθάνονται ιδιαίτερα περήφανοι, για τη συμμετοχή  και  τις διακρίσεις των μαθητών τους  και τους εύχονται κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής τους!

επικοινωνιστε μαζι μας