Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη χορευτική μαγεία από την Τέρψις στον «Μύλο των Ξωτικών» το Σάββατο!




Ο Δήμος Τρικκαίων και το e-Τrikala Α.Ε. μεταμορφώνει και φέτος το Μύλο Ματσόπουλου σε «Μύλο των Ξωτικών», το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής παιχνιδιών, χαράς, δημιουργίας και ελπίδας. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Ακαδημία Χορού Τέρψις συμμετέχει για πέμπτη χρονιά στο «Μύλο των Ξωτικών».
Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ., η Τέρψις θα κάνει τη δυναμική της παρουσία επί σκηνής, με τμήματα παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει χορογραφίες σε ρυθμούς latin, hiphop, oriental, zumba, break dance κ.α. Την παρουσίαση θα απογειώσουν οι αγωνιστικές ομάδες Latin. Το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό θα συμπληρώσει το μουσικοχορευτικό σόου της Ακαδημίας που θα περιλαμβάνει χορογραφίες από τους καθηγητές μας:
Ζαμπέλη Κατερίνα (Υπεύθυνη Δημιουργικού Χορού), Θανασάρα Δήμητρα (Υπεύθυνη Latin), Κόκκαλη Σταυρούλα (Υπεύθυνη Oriental), Παπαδημητρίου Γιάννη (Υπεύθυνο Hip-Hop & BreakDance), Τσιγάρα Γεωργία (Υπεύθυνη Zumba, Zumba Kids & Καλλιτεχνική Επιμέλεια Εκδήλωσης), Μπουργάνη Αθανάσιο (Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων & Γενική Επιμέλεια Εκδήλωσης), Τσεργή Ιωάννα (Υπεύθυνη Ακαδημίας).
Αλλά και μία εμφάνιση – έκπληξη από τους Δημήτρη Τσακίρη και Μυρσίνη Σταματίου, μέλη της ομάδας Bucking Fastards (Pro Dancers – Θεσσαλονίκη) που θα παρουσιάσουν μία χορογραφία hip-hop / jazz / dancehall.
Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου στις 8:00μ.μ., η Ακαδημία Χορού Τέρψις θα συμμετέχει για δεύτερη χρονιά σε μια ακόμη Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Φαρκαδώνας. Θα παρουσιαστούν χορογραφίες latin, hiphop, oriental από τις αγωνιστικές ομάδες αλλά και από τα προχωρημένα τμήματα της Ακαδημίας.
Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε τη λειτουργία της Ακαδημίας Χορού Τέρψις και στην Πύλη (25ης Μαρτίου-απέναντι από την Πυροσβεστική). Σας περιμένουμε όλους, μαθητές και φίλους, για ακόμη περισσότερο χορό και διασκέδαση!!!
Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά: Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 21:00, Σάββατο 10:00 – 18:00
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 19 (Δίπλα στα Δικαστήρια), Τρίκαλα & 25ης Μαρτίου (απέναντι από την Πυροσβεστική), Πύλη
Τηλέφωνο επικοινωνίας 24310 – 74622 & 6934058832




The city of Trikala


Μια περιπλάνηση στα κεντρικότερα σημεία των Τρικάλων.
Μια ονειρική βόλτα στα ομορφότερα σημεία της πόλης των Τρικάλων.
Μια χριστουγεννιάτικη νότα με τις καλύτερες ευχές από το Trikala City.
Ένα βίντεο που δημιούργησε ο Αριστείδης Ζάχος (renovate3dtech.com) και αποτυπώνει την ομορφιά της Πόλης μας.


επικοινωνιστε μαζι μας