Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

Απεβίωσε η Άννα ΖαμπακάΑπεβίωσε την Τρίτη 3 Ιουλίου 2012, η Άννα Ζαμπακά σύζυγος του Θεοφάνη, σε ηλικία 82 ετών.
Η Άννα Ζαμπακά, το γένος Αντωνίου Βαγγελού, γεννήθηκε το 1930 στο Βαλτινό, ήταν παντρεμένη με τον Θεοφάνη Ζαμπακά και είχε δύο παιδιά, τον Στυλιανό και την Βασιλική.
Η εφημερίδα μας εύχεται, Αιωνία της η μνήμη!

Λίγες σκέψεις μετά το ξεπροβόδισμα στο στερνό της ταξίδι.

Παντρεύεται ο Αντώνης ΤσιγάραςΠαντρεύεται το Σάββατο 7 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. στον ιερό ναό Αγίου Ιωάννου Προδρόμου, ο Αντώνης Κων. Τσιγάρας με την Αρετή Χρ. Δράκου. Κουμπάρος είναι ο Κωνσταντίνος Ψαρράς.
Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γλέντι στην οικία του γαμπρού, στο Βαλτινό.

Μόδα ομορφιάς στο café «ΗΛΕΚΤΟΦΩΝΟ» στο ΒαλτινόΣε μια όμορφη βραδιά, γεμάτη λάμψη, μουσική, μόδα και ομορφιά, εξελίχθηκε το Fashion Show, που διοργανώθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου 2012, στο café «ΗΛΕΚΤΟΦΩΝΟ» στο Βαλτινό.
Στα πλαίσια της «Μόδας και ομορφιάς» στήθηκε πασαρέλα, όπου όμορφα μοντέλα, φορώντας καλοκαιρινές δημιουργίες κορυφαίων καταστημάτων της πόλης των Τρικάλων, έκαναν επίδειξη μόδας καλοκαιρινής σεζόν.


Τα μοντέλα, Μαρία Μελίσσα, Θάλεια Γιαννακοπούλου, Έλενα Σκαφίδα και Λουκά Άννα ήταν από τις ωραιότερες παρουσίες της βραδιάς, οι οποίες παρουσίασαν ρούχα και μαγιό και ανέβασαν τη θερμοκρασία στα ύψη!επικοινωνιστε μαζι μας