Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο καφέ Ηλεκτρόφωνο η κοπή πίτας του Α.Ο Βαλτινού



Σε μία πολύ όμορφη γιορτή, το σωματείο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Το παρών έδωσε η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΑΟΒ Παναγιώτη Καλαμπάκα, τον άνθρωπο, ο οποίος με τους συνεργάτες του κατάφερε να βγάλει την ομάδα από την αφάνεια και να την ανεβάσει συνεχώς επίπεδο, ο προπονητής Μάκης Ζαβλανός, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Λάππας, ο Αντιδήμαρχος Κων/νος Ψύχος και εκ μέρους της ΕΠΣΤ ο Νίκος Μπατσικώστας.


Η διοίκηση του Α.Ο.Β με αφορμή την κοπή της πίτας βράβευσε ορισμένους ανθρώπους για την προσφορά τους στην ομάδα. Συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο κ. Παπαστεργίου, ο κ. Ψύχος, ο πρόεδρος του Βαλτινού κ. Δημήτρης Σταμούλης και από την ομάδα ο προπονητής Μάκης Ζαβλανός, και οι προπονητές της Ακαδημίας Καλλιδενδρίου Νίκος Παπακυρίτσης και Γιώργος Μουρίκης.
Την κοπή πραγματοποίησε ο πρόεδρος Παναγιώτης Καλαμπάκας, ενώ ο νικητής της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Φαρμάκης που βρήκε το φλουρί το οποίο αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό 50 ευρώ.
Η ομάδα διασκέδασε εν συνεχεία για αρκετή ώρα και φυσικά άπαντες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στις επόμενες δύσκολες αναμετρήσεις πρωταθλήματος.


επικοινωνιστε μαζι μας