Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ του συνδυασμού «Ορίζοντας ευτοπίας»

Υποψήφιοι για την Κοινότητα Βαλτινού με τον συνδυασμό «Ορίζοντας ευτοπίας»

Τσιγάρας Δημήτρης
Την υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Κοινότητας  Βαλτινού, με τον συνδυασμό «Ορίζοντας ευτοπίας», θέτει ο Δημήτρης Τσιγάρας.
Ο Δημήτρης Τσιγάρας του Αντωνίου και της Γεωργίας γεννήθηκε το 1962 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με την Βαϊτσα Μπαντόλια και έχουν μια κόρη, την Γεωργία.
Σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών στη σχολή Γραφικών Τεχνών. Εργάστηκε για 10 χρόνια στο Ίδρυμα Στέγη Ειδικής Θεραπευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής Τρικάλων ως Εκπαιδευτής της Λαϊκής Τέχνης. Το 1998 εκλέχθηκε Δήμαρχος στο Δήμο Καλλιδένδρου, του νομού Τρικάλων.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στις Γραφικές Τέχνες ως Γραφίστας - Τυπογράφος, διατηρώντας γραφείο στα Τρίκαλα.


Αγγελής Κωνσταντίνος
Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Κωνσταντίνος Αγγελής, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ορίζοντας ευτοπίας», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτρης Τσιγάρας.
Ο Κωνσταντίνος Αγγελής του Βασιλείου και της Χρυσάνθης γεννήθηκε το 1954 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με την Ελένη Γιαννακουλάκου και έκαναν δύο παιδιά, τον Ορέστη και τον Έκτορα. Επάγγελμα: Είναι συνταξιούχος οδοντοτεχνίτης.


Βότσιου Χριστίνα
Η υποψήφια κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Χριστίνα Βότσιου, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ορίζοντας ευτοπίας», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτρης Τσιγάρας.
Η Χριστίνα Βότσιου του Βασιλείου και της Σταυρούλας γεννήθηκε στο Βαλτινό. Επάγγελμα: Είναι ελεύθερη επαγγελματίας.


Καραθανάσης Δημήτριος
Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Δημήτριος Καραθανάσης, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ορίζοντας ευτοπίας», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτρης Τσιγάρας.
Ο Δημήτριος Καραθανάσης του Γεωργίου και της Βασιλικής γεννήθηκε το 1993 στο Βαλτινό. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.


Κατσιούλης Νικόλαος
Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Νικόλαος Κατσιούλης, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ορίζοντας ευτοπίας», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτρης Τσιγάρας.
Ο Νικόλαος Κατσιούλης του Δημητρίου και της Γεωργίας γεννήθηκε το 1983 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με την  Φρόσω το γένος Στέφανου Καπλάνη από τη Φωτάδα και έκαναν δύο παιδιά, τον Μάριο και τον Λουκά. Επάγγελμα: Oικονομολόγος.


Μπαντόλια Βάϊα
Η υποψήφια κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Βάϊα Μπαντόλια, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ορίζοντας ευτοπίας», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτρης Τσιγάρας.
Η Βάϊα Μπαντόλια του Νικολάου και της Ελένης γεννήθηκε στο Βαλτινό. Επάγγελμα: Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. 


Πέτρου Κωνσταντίνος
Ο υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Κωνσταντίνος Πέτρου, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ορίζοντας ευτοπίας», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτρης Τσιγάρας.
Ο Κωνσταντίνος Πέτρου του Ιωάννου και της Παναγιώτας, γεννήθηκε το 1988 στο Βαλτινό. Επάγγελμα: Ελεύθερος επαγγελματίας.


Πινακούλια-Παπακώστα Αγαθή
Η υποψήφια κοινοτικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού, του Δήμου Τρικκαίων, Αγαθή Πινακούλια –Παπακώστα, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Ορίζοντας ευτοπίας», που είχε την πρωτοβουλία ο Δημήτρης Τσιγάρας.
Η Αγαθή Πινακούλια γεννήθηκε στην Φήκη Τρικάλων, είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Παπακώστα (Δάσκαλο) και έχει δύο παιδιά. Τον Γιάννη και την Φωτεινή.
Είναι καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Βαλτινού και διατέλεσε μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Βαλτινού.


επικοινωνιστε μαζι μας