Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

«Ξένιος Θεσσαλός» Ένα νέο συλλεκτικό περιοδικό του τόπου μας




Ένα νέο εκδοτικό εγχείρημα πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας το αμέσως προσεχές διάστημα, ένα εκδοτικό εγχείρημα πολυτελούς έκδοσης που θα συμβάλει αναμφισβήτητα στην πανελλήνια προβολή του νομού Τρικάλων, αλλά και όλης της Θεσσαλίας γενικότερα.
Ο διευθυντής της εφημερίδας «Διάλογος» και εκδότης Δημήτρης Κρούπης μαζί με τον ερευνητή και δημοσιογράφο Μάκη Εξαρχόπουλο κάνουν μια ενδελεχή έρευνα σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας γι’ αυτό το σκοπό και ήδη έχει συγκεντρωθεί το υλικό για το πρώτο τεύχος της νέας έκδοσης που θα φέρει τον τίτλο «Ξένιος Θεσσαλός», και θα είναι αφιερωμένο στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Η έκδοση θα προσεγγίζει την Καλαμπάκα τουριστικά, επιχειρηματικά, κοινωνικά και πολιτιστικά, αναδεικνύοντας στο μέγιστο βαθμό τις φυσικές ομορφιές, τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους  και όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της περιοχής που την κάνουν ξεχωριστή και περιζήτητη στην Ελλάδα.
Το αξιοσημείωτο είναι πως ο «Ξένιος Θεσσαλός» θα έχει πανελλαδική εμβέλεια και απήχηση, αφού έχει ήδη συμφωνηθεί και θα κυκλοφορήσει ως ένθετο με την εφημερίδα «των Συντακτών» στις 17 Σεπτεμβρίου του 2016 και θα φτάσει έτσι σε πολλά ελληνικά σπίτια, ένα γεγονός που σύντομα θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη για την περιοχή της Καλαμπάκας και όλο το νομό Τρικάλων.
Και αναμένεται να υπάρξει και ανάλογη συνέχεια με τον «Ξένιο Θεσσαλό» να προσεγγίζει και να παρουσιάζει όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας, που πραγματικά είναι πανέμορφες.

επικοινωνιστε μαζι μας