Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

Αναβρασμός και έντονες κινητοποιήσεις στο Βαλτινό



Με έντονη ανησυχία, για το μέλλον τους, αλλά με διάθεση και αποφασιστικότητα να αγωνιστούν και να ανατρέψουν την αντιδημοκρατική απόφαση (φαίνεται πως η Δημοκρατία των αποφάσεων δεν ισχύει για το Βαλτινό), οι κάτοικοι του Βαλτινού, οργανώνουν κινητοποιήσεις και δράσεις για να αντιμετωπίσουν το οικολογικό πρόβλημα που ενέκυψε στον τόπο τους.
Έτσι,  Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 στην κεντρική πλατεία Βαλτινού στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση των κατοίκων της περιοχής, για λήψη αποφάσεων αντίδρασης στο θέμα της αντιδημοκρατικής απόφασης που αφορά, την Έγκριση της ρυπογόνου επένδυσης (εγκατάσταση μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με καύση βιορευστών). 


Καλούνται οι κάτοικοι της περιοχής, οι εκπρόσωποι των φορέων αλλά και κάθε άνθρωπος ευαίσθητος για τα οικολογικά θέματα να συμμετάσχει και να διατρανώσει με την παρουσία του και τις απόψεις του την αντίθεσή του για την συσωρευτική μόλυνση  που αναμένεται να επιβαρύνει όχι μόνο την περιοχή του Βαλτινού, αλλά στη γενίκευσή του, ολόκληρο το νομό και κατ’ επέκταση ολόκληρη τη χώρα.



επικοινωνιστε μαζι μας