Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Το νέο Καφέ «COZY Coffee drinks» στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο



Αξιοποιώντας την πείρα, την έμπνευση, τη γνώση αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες των καιρών, οι υπεύθυνοι του Καφέ «COZY Coffee drinks» Θεοδόσης & Κώστας Πέτρου, ανέλαβαν, ανακαίνισαν και άρχισαν να λειτουργούν το νέο κατάστημά τους στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων.
Οι συγχωριανοί μας Θεοδόσης & Κώστας Πέτρου, ολοκλήρωσαν έτσι την επίτευξη του στόχου τους, που ήταν η δημιουργία ενός χώρου που να εγγυάται την άνεση, την ευχάριστη διάθεση και την ικανοποίηση των πελατών τους.
Στον φιλόξενο και ζεστό χώρο, όπου μελετήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλες οι δυνατότητες που αφορούν την λειτουργικότητα, την ποιότητα και την αισθητική, πέτυχαν ένα άριστο επίπεδο αποτελέσματος και δημιούργησαν ένα νέο ξεχωριστό και προσεγμένο περιβάλλον με στυλ, άποψη και γούστο.


Από σήμερα πλέον, το νέο ανακαινισμένο Καφέ «COZY Coffee drinks» στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο προσφέρει τις υπηρεσίες του και αποτελεί την εναλλακτική πρόταση της περιοχής, όπου την ημέρα, αλλά και το βράδυ αποκτά ζωή προσελκύοντας τη νεολαία της ευρύτερης περιοχής.


Τις ευχές μας για καλές δουλειές!

επικοινωνιστε μαζι μας