Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Απεβίωσε ο Νικόλαος Βότσιος του ΓεωργίουΑπεβίωσε την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012, ο συγχωριανός μας Νικόλαος Βότσιος του Γεωργίου και της Ευαγγελίας, σε ηλικία 69 ετών.
Ο Νικόλαος Βότσιος γεννήθηκε στο Βαλτινό το 1943. Παντρεύτηκε με την Κωνσταντινιά, το γένος Σωτηρίου Ανδρέου και απόχτησαν ένα παιδί, τον Γεώργιο.

Πότε επιτέλους θα έρθει η «ΑΝΟΙΞΗ»;Η έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, το λιώσιμο του χιονιού στα ορεινά από την χθεσινή καταιγίδα, και το προβληματικό αποστραγγιστικό σύστημα της περιοχής των Τρικάλων έκανε να ξεχειλίσουν τα ποτάμια της περιοχής και δημιούργησε το αναμενόμενο αποτέλεσμα των πλημμυρών.
Έτσι, τα νερά έσπασαν τα αναχώματα στον Πηνειό ποταμό όπου πλημμύρισαν εκτάσεις σε Φωτάδα, Παραπόταμο, Βαλομάνδρι και σε άλλες παρακείμενες περιοχές.
Οι ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες είναι τεράστιες.
Το πρόβλημα θα έχει διάρκεια καθώς σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία η κακοκαιρία θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες.
Αυτό δημιουργεί ένα επιπρόσθετο οικονομικό βάρος στα νοικοκυριά καθότι η παρατεταμένη κακοκαιρία και το κρύο αυξάνει το κόστος για την θέρμανση των κατοικιών.
Και αυτό που παραμένει τελικά ως ζητούμενο είναι: πότε επιτέλους θα έρθει η «ΑΝΟΙΞΗ» σ΄ αυτό τον τόπο;


Μια σκιλίτσα χορεύει καταπληκτικάΟ χορός, με χάρη τσαχπινιά και μπρίο, ή το ΄χεις ή δεν το ΄χεις.

επικοινωνιστε μαζι μας