Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Τρικκαίων


Πεντάδα νέων αντιδημάρχων ανακοινώθηκε στον Δήμο Τρικκαίων, με προσωπική επιλογή του δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου, ενώ παραμένουν στις θέσεις τους τρεις αντιδήμαρχοι.


Πρόκειται για τον Χρήστο Μπούρα, ως αντιδήμαρχος Περιφέρειας του Β’ Τομέα στη θέση της Ελένης Πούλιου,


τον Παναγιώτη Ντιντή ως αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος, αντικαθιστώντας τον Χρήστο Γούλα,


τον Άκη Αναστασίου ως αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στη θέση της Έφης Λεβέντη,


τη Σοφία Αλεστά ως αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων και Υπηρεσιών αντικαθιστώντας την Ντίνα Δήμα


και τον Σωτήρη Σακκά, ως αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, στη θέση του Δημήτρη Βασταρούχα.

Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον


Άνθρωποι που γνωρίζουν πως στη ζωή υπάρχει κάτι παραπάνω απ’ ό,τι μπορεί να δει το μάτι... και αντλούν χαρά από αυτό που κάνουν πολύ καλά... Όλοι αυτοί θα συμπορευτούν με τον Γλάρο Ιωνάθαν.


Ο Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον, η πιο πολυσυζητημένη, γεμάτη έμπνευση ιστορία της εποχής μας, αφηγείται τη ζωή ενός πουλιού, που είναι αποφασισμένο να μην είναι συνηθισμένο. Αυτό το μοντέρνο κλασικό best seller, είναι η ιστορία ανθρώπων που θέλουν να ακολουθήσουν τα όνειρά τους, αλλά και να φτιάξουν τους δικούς τους κανόνες, έχει εμπνεύσει ανθρώπους ανά δεκαετίες.
«Οι πιο πολλοί γλάροι το μόνο που μπαίνουν στον κόπο να μάθουν είναι οι βασικές αρχές της πτήσης – δηλαδή πώς να πετούν για να φτάσουν από την ακροθαλασσιά στην τροφή τους και πάλι πίσω», γράφει ο συγγραφέας Richard Bach σε αυτή την αλληγορία για ένα μοναδικό πουλί που ονομάζεται Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον. «Γι’ αυτούς δεν έχει σημασία το πέταγμα, αλλά το φαγητό. Όμως για τούτον εδώ το γλάρο, μετρούσε πολύ περισσότερο η χαρά τού να πετάει». Το πέταγμα στην πραγματικότητα είναι η μεταφορά που κάνει την ιστορία αυτή υψηλού νοήματος. Αυτό το μοντέρνο κλασικό best seller είναι ένα παραμύθι για την αναζήτηση υψηλού νοήματος στη ζωή, ακόμη κι αν το σμήνος σου, η φυλή ή η γειτονιά σου βρίσκει τη φιλοδοξία σου απειλητική (κάποια στιγμή ο αγαπημένος μας γλάρος εξορίζεται από το ίδιο του το σμήνος).
Χωρίς να διακινδυνεύει το υψηλό του όραμα, ο Ιωνάθαν μαθαίνει τη σημασία της αγάπης και της ευγένειας και λαμβάνει την ύψιστη ανταμοιβή – την υπεροχή.


επικοινωνιστε μαζι μας