Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Ο Λόγος στον Πολίτη


Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011 και με εντολή του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Χρήστου Λάππα, το Γραφείο Τύπου του Δήμου, ανέλαβε να υλοποιήσει πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής η οποία έχει ως σκοπό να προάγει την «εθελοντική δημοσιογραφία».
Για την ακρίβεια, να προωθήσει στην πράξη την διατύπωση δημοσίως (και επωνύμως) απόψεων, προτάσεων και προβληματισμού που θα συμβάλλουν σε έναν δημόσιο διάλογο για την αντιμετώπιση και επίλυση χρόνιων αλλά και νέων προβλημάτων που καλείται να αντιμετωπίσει ο νέος, διευρυμένος Δήμος Τρικκαίων.
Συγκεκριμένα, το Γραφείο Τύπου του Δήμου, σε συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα του e-trikala, δημιούργησε ιστοσελίδα, η οποία με τον γενικό τίτλο «Ζητώ τον Λόγο», φιλοξενείται από σήμερα ως υποσελίδα στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr. 

Ο προφήτης Ηλίας


Θεωρείται έφορος της βροχής και ρυθμιστής των μετεωρολογικών φαινομένων. Άλλωστε, στις καλοκαιρινές περιπλανήσεις θα φτάσουμε σε κορυφές που έχουν το όνομά του και θα συναντήσουμε πολλές εκκλησίες και ξωκλήσια αφιερωμένα σε αυτόν τον άγιο. Πολλά είναι και τα πανηγύρια που γίνονται προς τιμήν του στις 20 Ιουλίου.


Στις κορυφές των βουνών, όπου βρίσκονται τα εκκλησάκια του,

επικοινωνιστε μαζι μας