Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024

Παρεμβάσεις στην τοπική κοινότητα Βαλτινού

 

Σε εργασίες αποκατάστασης φθορών σε τμήματα του οδικού δικτύου της Κοινότητας Βαλτινού, προέβη συνεργείο του δήμου Τρικκαίων και πραγματοποίησε τις απαραίτητες εργασίες αποξήλωσης, εξυγίανσης και ασφαλτόστρωσης ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η οδική ασφάλεια.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βαλτινού κ. Βάιος Τσιγάρας, δήλωσε ικανοποιημένος από την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Τρικκαίων, στο αίτημά του, καθώς οι οδοί σε σημεία του δικτύου παρουσίαζαν φθορές από την καθημερινή χρήση, τις καιρικές συνθήκες αλλά και από αποκαταστάσεις του οδοστρώματος μετά από επεμβάσεις σε υπόγεια δίκτυα και υπήρχε κίνδυνος για την ασφάλεια στη μετακίνηση των πεζών και στην κίνηση των οχημάτων.





ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ

 

Λίγο πριν την δριμεία καταιγίδα. Κοχλάζουν απειλητικά τα ολόπηχτα σύννεφα στον ουρανό. Κομμάτια λιωμένου πάγου, κρυσταλλωμένος άνεμος, θυμωμένοι θεοί και κάτω-κάτω, στο ταψί της πεδιάδας, ανυπόμονα δέντρα σαλεύουν υπό φυγήν.
Όλοι ‒ και πάντα ‒ θέλουμε από κάτι να γλιτώσουμε, από κάτι που μας απειλεί να φύγουμε, από κάτι ν’ απαλλαγούμε που μας κατατρώει.
Και, να, ο ουρανός κατορθώνει κι αντιγράφει την ψυχή μας.
Ελάτε αστραπές και κεραυνοί. Ξεσηκώστε μας επί τέλους.


Του Ηλία Κεφάλα

επικοινωνιστε μαζι μας