Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Έφυγε ο ηθοποιός Θανάσης Βέγγος.


Πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 84 ετών ο καλύτερος άνθρωπος της Ελλάδας ο ηθοποιός Θανάσης Βέγγος. Ο σπουδαίος κωμικός του θεάτρου και του κινηματογράφου άφησε την τελευταία του πνοή στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Μεγάλωσαν μαζί του γενιές και γενιές με τις ατάκες του με το απίστευτο τρέξιμο μα πάνω απ` όλα την ανθρωπιά του γιατί πραγματικά ο Θανάσης Βέγγος ήταν ένας δικός μας άνθρωπος.
Αιωνία σου η μνήμη αξέχαστε Θανάση ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΟ Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαλτινού ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στις εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς καθώς και τους χορηγούς, τις τοπικές επιχειρήσεις για την ευγενική προσφορά τους:


Εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων «ΤΡΙΚΚΗ»
Γαλακτοβιομηχανία Α.Ε. «ΟΛΥΜΠΟΣ»
Γαλακτοβιομηχανία «ΜΑΤΗ»
Καφέ «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΝΟ»
PERFECT MUSIC
ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ "ΣΕΗΘΕ"
ΟΙΚΙΑΚΑ ΕΙΔΗ – ΧΑΡΤΙΚΑ Παπακώστας Βάιος
Καφέ Μπαρ – Ψησταριά Αγγελική Μάμαλη
Εξοπλισμός Εκδηλώσεων - Ενοικιάσεις Τραπεζοκαθισμάτων. Αντώνιος Σταμούλης


Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Ι. ΜαλακασιώτηςΑπεβίωσε ο συγχωριανός μας Κωνσταντίνος Μαλακασιώτης του Ιωάννου και της Ευτυχίας σε ηλικία 72 ετών. Ο Κωνσταντίνος Μαλακασιώτης γεννήθηκε το 1939 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε και με την σύζυγό του Ευτυχία απόκτησαν δύο παιδιά. Την Μαρία και την Αθανασία. Ο Κωνσταντίνος Μαλακασιώτης κατοικούσε με την οικογένειά του στην Πόλη των Τρικάλων.

επικοινωνιστε μαζι μας