Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Στο berklee college of music της Βοστώνης, ο συγχωριανός ντράμερ, Γιώργος Αθ. Ζαμπακάς



Ο συγχωριανός μας ντραμίστας, Γεώργιος Ζαμπακάς του Αθανασίου, που ζει και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην Κρήτη με το ψευδώνυμο «Τρικαλέρο», έχει εξελιχθεί σε μεγάλο ταλέντο!
Αποτελεί ένα από τα μέλη του μουσικού σχήματος Badel Trio, οι οποίοι εμφανίζονται ανά την Ελλάδα και παρουσιάζουν στο κοινό την μουσική τους.
Πρόσφατα, με μεγάλη του χαρά και έκπληξη, έλαβε την πρόσκληση για μεταπτυχιακές σπουδές στο berklee college of music της Βοστώνης.


Το berklee college of music της Βοστώνης, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα κολέγια σύγχρονης μουσικής στον κόσμο. Είναι γνωστό κυρίως για τη μελέτη της τζαζ και σύγχρονης αμερικανικής μουσικής και προσφέρει τετραετές πτυχίο ή και δίπλωμα σε μια σειρά από τομείς που σχετίζονται με τη μουσική, όπως η σύνθεση, η απόδοση, η παραγωγή μουσικής, μηχανική, μουσική, μουσική επένδυση, διοίκηση, σύνθεση μουσικής, τη μουσική εκπαίδευση και μουσικοθεραπεία.


Ο Γεώργιος Ζαμπακάς, ξεκίνησε τα πρώτα του μαθήματα στη ντραμς, στα Τρίκαλα, με δάσκαλο τον Στέλιο Καραγιώργο. Στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στην Κρήτη όπου συνεργάστηκε με αξιόλογους καλλιτέχνες σε διάφορα σχήματα, όπως με τον Μανώλη Κονταρό, Badel Trio, κ.α.
Γνώστης της κρητικής μουσικής παράδοσης, αλλά και... λάτρης του σκληρού ήχου, με το σχήμα τους, Badel Trio, δημιουργούν νέα μουσική,  συνδυάζοντας τα μουσικά είδη της ροκ και της παραδοσιακής μουσικής και πάνε την ακρόαση σε άλλο επίπεδο μουσικών ήχων.
Και τώρα, στο berklee college of music της Βοστώνης, καλείται να ασκήσει τα φτερά του στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα!

Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία!


επικοινωνιστε μαζι μας