Τρίτη 14 Μαΐου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ



Σταμούλης Βασίλειος
Ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Καλλιδένδρου, του Δήμου Τρικκαίων, Βασίλειος Σταμούλης, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Πρώτα οι πολίτες» με υποψήφιο δήμαρχο τον Σπήλιο Τσιγάρα.
Ο Βασίλειος Σταμούλης του Κωνσταντίνου και της Παρασκευής γεννήθηκε το 1973 στο Βαλτινό. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας.



ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ



Ψύχος Κωνσταντίνος
Ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος για το Δήμο Τρικκαίων, Κώστας Ψύχος, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Επανεκίνηση 2» του Δημήτρη Παπαστεργίου.
Ο Κώστας ψύχος του Βασιλείου και της Γεωργίας, γεννήθηκε το 1956 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με τη Κυράτσω Πινακούλια από τη Φήκη και έχουν τρία παιδιά. Τη Θεοδώρα, τον Γεώργιο και τη Χριστίνα.
Επαγγελματική δραστηριότητα: Διατηρεί λογιστικό γραφείο στην πόλη των Τρικάλων.
Ο Κώστας Ψύχος, ήταν υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Καλλιδένδρου το 2001 και ειδικός σύμβουλος του Νομάρχη, Ηλία Βλαχογιάννη την τετραετία 2006 – 2010. Επίσης διατέλεσε Δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στον Δήμο Τρικκαίων, τις δύο προηγούμενες τετραετίες.


Βερβέρας Ιωάννης
Ο υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος για τη Δημοτική Ενότητα Καλλιδένδρου, του Δήμου Τρικκαίων, Ιωάννης Βερβέρας, θέτει υποψηφιότητα με τον συνδυασμό «Επανεκίνηση 2» του Δημήτρη Παπαστεργίου.
Ο Ιωάννης Βερβέρας του Στεφάνου και της Ευθυμίας γεννήθηκε το 1960 στο Βαλτινό. Παντρεύτηκε με τη Ζαφείρα Βογιατζή και έχουν ένα παιδί, τον Στέφανο.
Ο Ιωάννης Βερβέρας είναι επιχειρηματίας.
Έχει διατελέσει κοινοτικός και τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα Βαλτινού.

επικοινωνιστε μαζι μας