Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Παραληθαίοι – Βαλτινό 4 - 1

Παραληθαίοι – Βαλτινό 4 - 1
Άλλη μια ήττα υπέστη η ομάδα του Βαλτινού την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010 από την ομάδα των Παραληθαίων στο γήπεδο του Ριζώματος, με σκόρ 4 -1.
Στο παιχνίδι το οποίο ήταν εξ αναβολής, το Βαλτινό κατέβηκε με πολλές ελλείψεις με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν οι γηπεδούχοι και να καταφέρουν να πετύχουν 4 γκολ και να εξασφαλίσουν την νίκη τους.
Οι Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι Μάμαλης, Μανασής Μ. – Μπαιρακτάρης.

Ρεπορτάζ: Πέτρου Ιωάννης

Τα άλογα και οι καβαλάρηδες του Βαλτινού

Τα άλογα και οι καβαλάρηδες του Βαλτινού



Το άλογο είναι από τα μεγάλα θηλαστικά ζώα, σπονδυλωτό ζώο και χορτοφάγο. Το σώμα του με αρμονικές αναλογίες έχει όμορφη εμφάνιση. Ο λαιμός του είναι μακρύς με χαίτη μεγάλη. Τα μάτια του είναι μεγάλα και τα αυτιά του μικρά σε σχέση με το σώμα του και μυτερά, τεντωμένα στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Η ούρα του μεγάλη και φουντωτή, με τρίχες μεγάλες που καλύπτουν όλο το μήκος της. Το ύψος του φτάνει από 90εκ. και τα μικρόσωμα άλογα έως 1,85μ. για το ψηλόσωμα άλογα. Τα πόδια του είναι μεγάλα, ψηλά αλλά και δυνατά. Και καταλήγουν το καθένα σε ένα μόνο δάχτυλο, γι' αυτό και τα άλογα ανήκουν στα μόνοπλα ζώα.

Ο Μουσικοσυνθέτης του Βαλτινού

Ηλεκτρονική Μουσική



Με την έκδοση ενός cd, που περιέχει ηλεκτρονική μουσική, κάνει την παρουσία του στο μουσικό στερέωμα ο συγχωριανός μας Απόστολος Λ. Αγγελής.
Ο τίτλος του cd είναι «2Α HOLOGRAM» και περιλαμβάνει 12 υπέροχα μουσικά κομμάτια.
Στο ένθετο φυλλάδιο του cd ο συνθέτης αναφέρει στο σημείωμά του τα εξής:

επικοινωνιστε μαζι μας