Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Παρουσίαση νέων υποψηφίων για την Κοινότητα Βαλτινού


Δυο νέοι φέρελπις υποψήφιοι για την Κοινότητα Βαλτινού παρουσιάζονται και αυτοσυστήνονται ζητώντας την στήριξη των ψηφοφόρων.

Πρόκειται για τον Βάϊο Γ. Τσιγάρα και την Θεοδώρα Π. Περεντίδου, οι οποίοι αναφέρουν σχετικά για την υποψηφιότητά τους:

Βάϊο Γ. Τσιγάρας υποψήφιος για την Δημοτική Κοινότητα Βαλτινού

Πλησιάζοντας στην ημέρα της κάλπης, θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να συστηθώ στους συγχωριανούς μου, ειδικά σε αυτούς που δεν είχα την τιμή και την ευκαιρία να γνωρίσω και να συναναστραφώ τα τελευταία χρόνια.

Ονομάζομαι Βάιος Τσιγάρας και είμαι 29 χρονών. Είμαι μόνιμος κάτοικος Βαλτινού από την πρώτη μέρα της ζωής μου. Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Βαλτινού, ενώ αντίστοιχα καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων τα πέρασα στις εκπαιδευτικές μονάδες του χωριού μας. Γεγονός που μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζω καλά τις ανάγκες των σχολείων μας, καθώς δεν πέρασαν πολλά χρόνια από τη μέρα που, από μαθητής έγινα ενήλικος πολίτης της χώρας.

Για όσους με γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν την αγάπη μου για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, καθώς από μικρή ηλικία είχα την τιμή να αγωνιστώ με την ομάδα του χωριού μας, να εξελιχθώ και να αγωνιστώ ακόμα και σε επαγγελματική κατηγορία. Μεταξύ των στόχων μου είναι να ξαναφέρω τον αθλητισμό στο χωριό μας, καθώς ο αθλητισμός αποτελεί τη ναυαρχίδα του πολιτισμού της περιοχή μας.

Επίσης τη δεδομένη χρονική περίοδο πέρα από το κομμάτι της εργασίας μου, προσπαθώ να εξελίσσομαι και να αποκτώ δεξιότητες που θα με βοηθήσουν να προσφέρω αυτό που πραγματικά θέλω στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και θα συνεχίσω να ζω. Είμαι φοιτητής στο τμήμα Μάρκετινγκ και Διαφήμισης του ΙΕΚ Άλφα Θεσσαλονίκης, με σκοπό να εκμεταλλευτώ τις γνώσεις μου για το καλύτερο μέλλον του χωριού μας. Δεν θέλω να τάξω, ούτε να υποσχεθώ πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλέψω για να κάνω το χωριό μας καλύτερο. Για να αποκτήσει ζωή και νόημα ώστε να το επιλέξει κάποιος για να ζήσει, να  δουλέψει και να κάνει οικογένεια.

Υποψήφιος Σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού με τον συνδυασμό «Τρίκαλα τόπος να ζούμε» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Ηλιάδη.

Βάιος Γ. Τσιγάρας

 

Θεοδώρα Π. Περεντίδου υποψήφια για την Δημοτική Κοινότητα Βαλτινού

Στον τόπο μας μάθαμε να συμπορευόμαστε και με τούς παλιούς...Αυτοί με την γνώση και την εμπειρία, εμείς με τις νέες ιδέες και με όρεξη.

Έτσι θα πάμε μπροστά!

Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συγχωριανών μου ζητώντας την ψήφο σάς για το τοπικό συμβούλιο του Βαλτινού!

Ζω εδώ 42 χρόνια, μεγαλώνοντας 4 παιδιά, πράγμα που σημαίνει ότι γνωρίζω για ό,τι συμβαίνει η θα μπορούσε να συμβεί στον τόπο μάς!

ΠΑΜΕ λοιπόν όλοι μαζί παλιοί και νέοι να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει!

Με εκτίμηση και σεβασμό προς όλους!!!

Υποψήφια Σύμβουλος για την Κοινότητα Βαλτινού με τον συνδυασμό του Νίκου Σακκά.

Θεοδώρα Π. Περεντίδου


Παρουσίαση δύο νέων υποψηφίων για την Κοινότητα Βαλτινού

 Δυο νέοι φέρελπις υποψήφιοι για την Κοινότητα Βαλτινού παρουσιάζονται και αυτοσυστήνονται ζητώντας την στήριξη των ψηφοφόρων.

Πρόκειται για τον Αντώνιο Κ. Τσιγάρα και τον Λάμπρο Κ. Κατσιούλη, οι οποίοι αναφέρουν σχετικά για την υποψηφιότητά τους:

Αντώνιος Κ. Τσιγάρας υποψήφιος για την Δημοτική Κοινότητα Βαλτινού

Αγαπητοί συγχωριανοί. Η ενασχόληση με τα τοπικά θέματα του χωριού νομίζω πως μας αφορά όλους. Έτσι λοιπόν πήρα κι εγώ την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για την Δημοτική Κοινότητα Βαλτινού, με τον συνδυασμό, «Τρίκαλα τόπος να ζούμε», με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Ηλιάδη.

Μέσα από τον θεσμό της Κοινότητας, πιστεύω ότι μπορούμε να διαχειριστούμε τα θέματα των κοινών υποθέσεων, να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής σε όλους τους τομείς, από την διαχείριση της καθημερινότητας μέχρι την ανάδειξη και προώθηση για λύση, των διαφόρων προβλημάτων του τόπου μας. Από τη βελτίωση του χώρου και φυσικού περιβάλλοντος, μέχρι τα θέματα της αισθητικής και του πολιτισμού.

Σας ζητάω λοιπόν να μου δώσετε την δυνατότητα με την ψήφο σας να πραγματοποιήσουμε όνειρα, ιδέες και σχέδια για τον τόπο μας, ώστε να ζήσουμε μια ζωή με αξιοπρέπεια και να νοιώθουμε υπερήφανοι για το χωριό μας.

 

Λάμπρος Κατσιούλης Υποψήφιος για την Δημοτική Κοινότητα Βαλτινού

Αγαπητοί συγχωριανοί έπειτα από πολύ σκέψη, προσωπικό και οικογενειακό προβληματισμό, πήρα την σοβαρή και υπεύθυνη απόφαση να θέσω τον εαυτό μου υποψήφιο στο τοπικό δημοτικό συμβούλιο του χωριού μας. Απ' όσο γνωρίζετε οι περισσότεροι είμαι στρατιωτικός και λόγου αυτής της ιδιότητάς μου έχω διαμείνει σε πάρα πολλά μέρη ανά την Ελλάδα. Έχω δει στους τόπους όπου διέμενα και στραβά και σωστά πράγματα να γίνονται. Ήρθε όμως η ώρα καθώς είναι και επιθυμία τις οικογένειάς μου και ιδιαίτερα των παιδιών μου που αγαπούν το χωριό να μπορέσω με την ψήφο σας να παραμείνω εδώ στον τόπο μου. Με ανοιχτούς λοιπόν ορίζοντες και πολλές ιδέες για το μέλλον του χωριού μας, ζητώ απ' όλους εσάς να με στηρίξετε με την ψήφο σας.

Κατσιούλης Λάμπρος

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Βαλτινού με τον συνδυασμό του Νίκου Σακκά.

επικοινωνιστε μαζι μας